2777
2789

خانواده ما همگی گرفتن

من و شوهرم

پدر مادرم

همهههههه باهم اسیر شدیم 🤕😤😤😤

من داشتم خفه میشدم.... مهمونی نرید اصلا

تا ۲۸ سالگی فکرمیکنی خیلی خوش قلبی .....            بعدش میفهمی اسکل بودی .....☹️😄

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خوب بابا این اطلاعات علمی درجه یکت رو از کدوم مقاله و کتاب بدست آوردی نشون ما بده!

چرا شما عادت داری تو هرتاپیک با دیگران درگیر بشی؟! برو سرچ کن بیا اینجا دایم تاپیک بزن به دیگران آگاهی بده خیلی راحت دروغ های بقیه رو هم مشخص کن 

هرچی آرزوی خوب مال تو 

مهمونی نرو به بهونه بیار یا اگر رفتی بچه رو بذار خونه مادرت و بگو رفتیم خوابش برد دلم نیومد بیدارش کنم حالا سپردم بیدار شد مامانم بگه باباش بیارش  زودم برگردین ک مجبور نشین بچه رو ببرید پیششون

عضو گروه قد بلندا شدم 😂👈https://www.ninisite.com/discussion/topic/11223900/%d9%85%d8%a7-%d9%82%d8%af%d8%a8%d9%84%d9%86%d8%af%d8%a7?page=1
اولا شما ...دروغ ننوشتم دکتر کودکان پسرم گفت میخواین اسم و شماره نظام پزشکی رو بدم بهتون؟ زمان کرونا ...

تو اول گفتی سایت های پزشکی، حالا دکتر کودکان پسرت، خوب از دکتر کودکان پسرت بپرس از کجا این چیزا رو خونه ما هم بخونیم چه اشکال داره

تو اول گفتی سایت های پزشکی، حالا دکتر کودکان پسرت، خوب از دکتر کودکان پسرت بپرس از کجا این چیزا رو خ ...

من نگفتم از روی سایت گفتم شما از اونجا تحقیق کنید خیلی راحت حرفم هست یادم نرفته 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
چرا شما عادت داری تو هرتاپیک با دیگران درگیر بشی؟! برو سرچ کن بیا اینجا دایم تاپیک بزن به دیگران آگا ...

نمیدونم انگار فارسی متوجه نمیشی انگار زبان دومته، میگم ما همچین چیزی سرچ کردیم نیومد شما نشون ما بده

بله من هرکی از روی معده نظرات پزشکی تخصصی بده ازش منبع میخوام سفت و محکم

مطمین باش اگه خواهر شوهرت ناقل نباشه هم 

هستن کسایی ک مریض باشند نری بهتره مخصوصا ک میگی بچه رو لیسمیزنن. با کی رودربایستی داری مگه

برای سلامتی آقا امام زمان (عج) و همه بچه ها و  آرامش هممون یه صلوات می فرستید... امیری حسین و نعم الامیر ...خیلی محتاج دعام لینک حذف تاپیک
نمیدونم انگار فارسی متوجه نمیشی انگار زبان دومته، میگم ما همچین چیزی سرچ کردیم نیومد شما نشون ما بده ...

متاسفانه حتی تربیت صحبت و حرف زدن ندارید البته کلا با همه درگیر میشید تو سایت زیاد دیدم 

هرچی آرزوی خوب مال تو 
تو اول گفتی سایت های پزشکی، حالا دکتر کودکان پسرت، خوب از دکتر کودکان پسرت بپرس از کجا این چیزا رو خ ...

ببخشیدا شما خیلی راحت داری میپری به این و اون. اون دکتر هم حداقل ده سال درس خونده اینو گفته ضمنا من هم شنیده بودم .اگه علاقه دارید دقیق تر بدونید بفرمایید ادامه تحصیل بدید مطمئن بشید🙏🏻🙏🏻🙏🏻

ببخشیدا شما خیلی راحت داری میپری به این و اون. اون دکتر هم حداقل ده سال درس خونده اینو گفته ضمنا من ...

بله من هر کسی نظر تخصصی پزشکی بده ازش رفرنس میخام، بجون مامانم و اون گفت و اینجوری شنیدم که نشد رفرنس، یه چیزی میپرونید بعد که گیر میفتید میگید برو سرچ کن، مرغ پخته هم خندش میگیره از طرز استدلالتون

تودنمیخاد نگران تحصیلات من باشی، نگران منبعی باش که ازش نقل قول میکنی، معنی 🙏چیه؟