2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

نمی دونم آندوسکوپی معده داده دکتر گفته شیشه خورده دادن بهت یعنی استکان شکسته شیشه مصرف کردی هیچکس حر ...

😐😂 یعنی خواهرت خرده شیشه مصرف کرده یا دراگ زده

همونم که میگن، نگاهِ ظاهرش نکن...! تدریس زبان متوسطه اول و دوم، پایه ی قوی و گرامر اصولی😍😁 بهم پیام بده اگر دوست داری زبانت پیشرفت کنه و نمره 20 بگیری..🤗 قیمت هر جلسه کلاسم خیلی کمه🙄

نه قرص ترامادول میخوره

خواهرتو بیار خونتون 

ببرید آزمایش 

لایک نکنید ب جاش کامنت بذارید ازخوندنش خوشحال میشم   امضامودیدی میشه برای پاک شدن گناهام دعاکنی🙏🥺.محتاج دعاهاتون هستم روزیمون زیاد بشه .توراهیم سالم باشه.بادلهای پاکتون.خدایی دعاهاتون گیراست چون نشناخته دعا میکنیدقربونتون برم ❤

خواهرتو بیار خونتون ببرید آزمایش

من بندرعباس اون قم نمیاد میگه این زن گرفته من بیام اونو میاره تو خونه بعد آزمایش هم تو فیلم ها آنقدر دقیقی پزشک قانونی بردیم هیچ کاری نکردن نه ازمایشی

من بندرعباس اون قم نمیاد میگه این زن گرفته من بیام اونو میاره تو خونه بعد آزمایش هم تو فیلم ها آنقدر دقیقی پزشک قانونی بردیم هیچ کاری نکردن نه ازمایشی

واقعا؟از کجا میدونی؟

واسه ترک شیشه وسم زدایی باچربی حیوانی هم میشه سم زدایی اش کرد..چون فامیل دورم که ترک کرد بهش گفته بودن چربی روخام بخورتاسمش ازبدنت بره

مهربانی ودلداری سالهاست کارمن است...به حکم اینکه انسانم .انسانیت‌ رفتارمن است.
واقعا؟از کجا میدونی؟

واسه ترک شیشه وسم زدایی باچربی حیوانی هم میشه سم زدایی اش کرد..چون فامیل دورم که ترک کرد بهش گفته بودن چربی روخام بخورتاسمش ازبدنت بره

مهربانی ودلداری سالهاست کارمن است...به حکم اینکه انسانم .انسانیت‌ رفتارمن است.