2777
2789
عنوان

بیدار شدن مکرر نوازد 3ماه ونیمه

50 بازدید | 12 پست

پسرم 3ماه و 13 روزش هست 

از وقتی دنیا اومد خوابش کم بود 5دقیقه به 5دقیقه بیدار میشد یه قلپ شیر میخورد غرغر میکرد باز می‌خوابید تشخیص کولیک بود 

بعد واکسن دو ماهگی بهتر شده بود که خس خس و گرفتگی بینی شروع شد گفتن رفلاکس هست 

دارو میخوره امپرازول 

آلان لثه داره سفت میشه 

آب دهن میریزه همش دست تو دهن میبره 

اما مشکل این روزهای من 

که داغونم کرده 

ساعت 10میخوابه یه کم که گذشت بیدار میشه بلند میکنم پشتش میزنم همون لحظه به خواب میره 

تا خود صبح همین کار منه

کی خوب میشه 

چیکاز کنم 

تا 6ماهگی میره؟ 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔

خدا قوت عزیزم تحمل کن بزرگتر بشه خیلی از مشکلاتش کم میشه 

دلت را بتکان ٫اشتباهاتت وقتی افتاد روی زمین بگذار همانجا بماند فقط از لابه لای اشتباه هایت یک تجربه را بکش بیرون قاب کن و بزن به دیوار دلت ٫اشتباه کردن ،اشتباه نیست ٫در اشتباه ماندن اشتباه است 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خیلی سخته درکت میکنم ولی شاید سیر نمیشه

آقایون ریپلای نکنن درخواست دوستی پذیرفته نمیشود😁 نینی سایت رو با سایت دوستیابی اشتباه نگیرید ممنون😅 😄❤️‍🩹 زندگی زناشویی تا وقتی زندگیه که همه چی بین خودشون بمونه 🔪🩴🔫 دلیل لایک کردن من اینکه که منظورم اینه پست هاتون خوندم نه اینکه تائید میکنم😏 مادلیل به دنیا اومدن بچه هامونیم پس مواظب رفتارامون باهاشون باشیم نتیجه تربیت ما قراره وارد جامعه بشه پس جوری تربیتشون کنیم که بهشون افتخار کنیم بچه هارو برای کارهای اشتباه سرزنش نکنیم و به جاش یاد بدیم اشتباهات خودشون بپذیرن  لطفا لطفا لطفا اونارو رها نکنیم ما به دنیا اوردیمشون درقبالشون مسعولیت سنگینی داریم  ❤ لطفا هیچ وقت با بقیه مقایسشون نکنیم نزاریم حس کمبود رو تجربه کنن ممنون 👩🏻‍🍼  

عزیزم من اس امپرازول دادم به بچه م نساخت اصلا تاثیری نداشت الان قطره پدی لاکت میدم خیلی بهتره

خدایا شکرت 😍 گل پسرمو صحیح و سالم رسوندی بغلم ❤️😍 قول میدم امانت دار خوبی باشم ❤️ خدایا من می‌دونم حاجتمو میدی و دست رد به سینه م نمی‌زنی ❤️ خدایا تنها امیدم تویی مطمئنم نا امیدم نمیکنی ❤️

بچه‌های من با اپلیکیشن کمک خواب کودک راحت میخوابیدن یه گوشی بدون سیمکارت داشتم فقط این اپلیکیشن رو‌ش نصب بود مخصوص بچه ها

تو اگر دردی به درمان احتیاجی نیست نه... کاش آدم تا ابد احساس بیماری کند💕
عزیزم سیرنمیشه کولیک هم باعثشه

عزیزم 120تا میخوره قبل خواب یعنی سیر نمیشه؟ 

کاربر سال 91هستم ولی به دلیل گم کردن نام کاربری و رمز عبور نتونستم دیگه وارد بشم 😔
بچه‌های من با اپلیکیشن کمک خواب کودک راحت میخوابیدن یه گوشی بدون سیمکارت داشتم فقط این اپلیکیشن رو‌ش ...

از کجا گرفتی 

عزیزم من اس امپرازول دادم به بچه م نساخت اصلا تاثیری نداشت الان قطره پدی لاکت میدم خیلی بهتره

منم میدم همینا رو