2777
2789

پسرم ۳ سالشه و بچه ی ۲تا جاریم ۲سالشون هست...

پسرم‌ اونارو محکم بغل میکنه یا شوخی میکنه اونام جیغ میزنن و گریه میکنن. واقعا نمیدونم چیکار کنم.ما همیشه شب جمعه ها خونه مادرشوهرم دعوتیم ..نمیشه نرم چون این روال ۲۰ ساله هست و همه ی جاریا اونجا جمع میشیم ...فقط پنج شنبه ها..هرچند بغلش میکنم حواسشون پرت میکنم اصلا فایده نداره

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

زندگی خیلی قشنگ تر میشد اگه اینقدر بزرگترا کار به کار بچه ها نداشتن تا باهم بازیشونو کنن

لازم نيست نظرات من باب ميل همه باشه ولي همه ي ما ازاديم نظرات خودمون رو بديم.لازم نيس من همه رو متقاعد كنم مثل من فكر كنن ولي بايد كاري كه از ديد خودم درسته رو انجام بدم☺️
زندگی خیلی قشنگ تر میشد اگه اینقدر بزرگترا کار به کار بچه ها نداشتن تا باهم بازیشونو کنن

ببین من آدمی هستم که تا وقتی دعوای بجه ها آسیب نرسونه دخالت نمیکنم...جاریام هم آدمای بدی نیستن..البته یکیش خیلی حساسه و ناراحت میشه و بچه اش واقعا جیغ های خیلی بدی میزنه...الان کسی خوشش نمیاد بچه اش اذیت بشه..و متاسفانه نمیتونم بگم اشکال نداره بذار اذیت کنه ..

بازی نه اینکه تمام مدت یکی صدای عربده بقیه بچه هارو دربیاره برن رو مخ همهههه

اگه اسیبی بهشون نمیرسونه ولش کن اونجا براش با گوشی کارتن بزار ببینه کلا خیلی سخته میدونم اصلا ادم از ...

دخترم ۷ سالشه و نمیتونم گوشی بدم...چون سر گوشی من  دعواشون میشه

نزار با پسرت صحبت کن حتی اگه جاریتم چیزی نمیگه بلاخره بچشه بگو نکن و توضیح بده اذیت میشن

کلا خیلی همو دوسدارن...دوتا بچه رو میگم...اما یه موقع هایی خیلی اذیت میکنه ..نمیشه جدا کرد...وقتی بچه ی ۲ ساله میاد میگه بیا بازی کنیم و بجه ی من دوسداره بره من جداشون کنم؟نمیشه...

نزار با پسرت صحبت کن حتی اگه جاریتم چیزی نمیگه بلاخره بچشه بگو نکن و توضیح بده اذیت میشن

اتفاقا یکی از جاریام چیزی نمیگه..اما بخدا من اینطوری راحت نیستم..سنگ رو یخ میشم

اتفاقا یکی از جاریام چیزی نمیگه..اما بخدا من اینطوری راحت نیستم..سنگ رو یخ میشم

خب پس به جاریت بگو 

توضیح بده من تقصیر ندارم و بچس که حداقل جاریت لج نکنه بعدا بچن خواهر دیگه یه بغل کردن که چیزی نیست حالا بخدا بزرگ میشن اونا بیشتر بچه تورو اذیت میکنن به خصوص اگه دختر باشن