2777
2789
عنوان

میخاین برین دیت چیکار میکنین

104 بازدید | 13 پست

کارای شخصیتونو میگم فک کنین یه قرار مهم دارین از نظر ظاهری چیکار میکنین ک هرچی بیشتر قشنگ تر ب نظر برسین؟ 

رسد آدمی به جایی که بجز خدا نبیند

الان اکثرا روتین دارن دیگه

فقط یه حموم میرن قبلش 

کسانی که ذهن آرامتری دارند، جنگنده های قوی تر و با تجربه تری هستند، کسانی که تمرکز بالاتری دارند، حاشیه های کمتر، حال بهتر، موفق تر، و اضطراب و استرس کمتری دارند

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

دوش گرفتنو بعدش عطر زدنو خوشبو بودن مهم ترین چیزه اگر میخای موهات بوی خوب بده به موهاتم از عطرت بزن یه مقدار. خیلی تاثیر داره توی بوی خوب دادن. موهاتم خب همون مدلی که بهت میاد درست کن و میکاپ کن کامل ولی ارایش چشمت زیاد جیغ نباشه ملایم باشه. من خودم فقط سایه ملایم صورتی و ریمل میزنم. لباساتم که تمیز و خوشبو و اتو کرده. کفشتم کامل تمیز کن

دوش گرفتنو بعدش عطر زدنو خوشبو بودن مهم ترین چیزه اگر میخای موهات بوی خوب بده به موهاتم از عطرت بزن ...

لاک چطور؟ ارایش سبک باشه یا ن 

لاک چطور؟ ارایش سبک باشه یا ن

اولش که پرایمر بزن اگرم نداری مرطوب کننده بزن که کرم قشنگ بخابه رو پوستت. ببین کرم و زیر سازی و اینا هرچقد بزنی اوکیه متوجه نمیشن خوبه. ولی ارایش چشم ب نظرم همون ریمل و سایه ملایم کافیه حالا اگر اهل خط چشمی یه خط چشم خیلی نازک و جمع و جور بزن. رژ هم باید ببینی چی بیشتر بهت میاد دیگه ولی اونم خیلی جیغ نباشه بهتره مثل قرمز جیغ و اینا. کانسیلر و کانتورم من خودم میزنم ولی قشنگ فید کن که ردش تابلو نباشه

اولش که پرایمر بزن اگرم نداری مرطوب کننده بزن که کرم قشنگ بخابه رو پوستت. ببین کرم و زیر سازی و اینا ...

مرسی از راهنماییت عشقم 💞