2777
2789
عنوان

دخترم انگلیسی روون تر صحبت میکنه تا فارسی داره مشکل ساز میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 2118 بازدید | 116 پست
دقیقا همینهکاملا مشخصه همش تو ذهنش داره دنبال کلمات میگردهمن فقط نگران مدرسشمچون خودشم همش میگه ماما ...

خب من خودم تجربه کاملا مشابهی دارم از این مشکل

تنها راه حلش همینه که تمرین کنه و مجبورش کنید فارسی باهاتون حرف بزنه 

دائم بهش تذکر بدید که وسط فارسی انگلیسی حرف نزنه 

تشویقش کنید داستان بنویسه 

یک وقتایی اجازه بدید راحت فقط انگلیسی حرف بزنه تا زده نشه از فارسی

و در نهایت هم فیلم و سریال فارسی ببینه ، مخصوصا کارتون ها زیاد شوخی های فارسی میکنن براش جذاب میشه

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

عالیه اتفاقا از این سن دو زبانه بشه بنظرم فارسی هم تو خونه باهاش کار کن و بگو بعضی جملات فارسی بگه که بلد نیست وگرنه تمرکزشو بزاره رو انگلیسی چون زبان بین المللیه کشور مام امکان داره دو زبانه بشه 

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد؛ اگر سوزد شبی سوزد شب دیگر نمیسوزد-

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

از ۳ سال تا ۵ سال رفت مهد زبانپسرم به دنیا اومد دیگه نتونستم ببرمشانقد هی گفت منو بذار کلاس زبان دوب ...

به خاطر همین علاقه ی زیادیش هست ...

به نظرم براش کتاب داستان زیاد بگیرید تا بخونه و هم چنین جدول مناسب سنش  تا ذهنش در گیر کلمات فارسی بشه 

خب من خودم تجربه کاملا مشابهی دارم از این مشکلتنها راه حلش همینه که تمرین کنه و مجبورش کنید فارسی با ...

مرسی

کارتون توی فیلیمو میبینه ولی همرو به زبان انگیلسیشو میاره

باید بگم همون فارسیشو ببینه

پس چاره ای نیس انگار

امیدوارم هرچی بزرگتر شه قدرت پردازشش بهتر شه کجا چی بگه

ممنون وقت گذاشتین❤️

عالیه اتفاقا از این سن دو زبانه بشه بنظرم فارسی هم تو خونه باهاش کار کن و بگو بعضی جملات فارسی بگه ک ...

اتفاقا کاملا غلطه همه مشاورا و روانشناسا و گفتاردرمانگر ها میگن اول بچه باید زبان مادری مسلط بشه و بعد از سن مدرسه بره زبان 

من انگلیسی حرف نمیزنم اصلا باهاشفقط فارسی

دیگه بچه ای که مدرسه ی ایرانی می‌ره دوستاش همه فارسی صحبت میکنن خانواده ش فارسی صحبت میکنن مگه میشه مشکل پیدا کنه ؟از اون حرفا بودا 🤣🤣🤣پسر من از ۴ سالگی تا الان که ۱۵ سالشه می‌ره کلاس زبان الآنم می‌ره آیلتس 

از این مشکلا نداشته 

خیلی زود زبان رو یاد گرفته که اشتباهه..ببریدش مشاوره

مهدی که گذاشتم از ۳ سالگی رفت اصلا اصلا اموزش مستقیم نداشت

فقط بازی

ینی تا ۵ سالگی که اونجا بود اصلا انگلیسی صحبت نمیکرد

فقط توی محیط بوده

مرسیکارتون توی فیلیمو میبینه ولی همرو به زبان انگیلسیشو میارهباید بگم همون فارسیشو ببینهپس چاره ای ن ...

آره فیلم و انیمیشن فارسی کمک می‌کنه بهش 

بهترین سن هم ترانه برای یاد گرفتن کامل فارسی 

در کل هم نگران نباش ، دیر یا زود چون توی ایرانه خودش مجبور میشه فارسی رو دنبال کنه💚

سرش سلامت

بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎

مهدی که گذاشتم از ۳ سالگی رفت اصلا اصلا اموزش مستقیم نداشتفقط بازیینی تا ۵ سالگی که اونجا بود اصلا ا ...

خب محیط خیلی تاثیر داره ...همه ما زبان فارسی رو تو محیط یاد گرفتم به خاطرش کلاس نرفتیم که...بهتره با مشاور کودک یا گفتاردرمانگر مشورت کنین اینجا کسی نمیتونه خوب راهنمایی کنه

دیگه بچه ای که مدرسه ی ایرانی می‌ره دوستاش همه فارسی صحبت میکنن خانواده ش فارسی صحبت میکنن مگه میشه ...

عزیزم هرکی آیلتس داره این مشکلو قرار نیس داشته باشه

دختر من آیلتس هم نداره هنوز ولی توی مکالمه دچار مشکل شدیم

اتفاقا کاملا غلطه همه مشاورا و روانشناسا و گفتاردرمانگر ها میگن اول بچه باید زبان مادری مسلط بشه و ب ...

یکی از آشنا های ما بچشو از ۵ سالگی گذاشته زبان تا یاد بگیره تا الان که زودتر از مدرسش هم بوده ولی از این مشکلا تا به حال پیدا نکرده با این که پدر و مادرش گاهی توی خونه هم انگلیسی صحبت میکنن این بچه بنظرم بیشتر باید تو محیط فارسی زبان قرار بگیره فقط که جلمه بندیش هم درست بشه

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد؛ اگر سوزد شبی سوزد شب دیگر نمیسوزد-

دیکته ای که معلم میگه بنویسه خوبه مشکلی ندارهولی اگر قراره خودش چیزی بنویسه اونو مشکل داره تو انتخاب ...

بازم خوبه ،به نظرم یواش یواش راه میفته زیاد نگران نباش

ازمیان دردها،آنهایی که گفته نشدند مارا پیر کردند💔
عزیزم هرکی آیلتس داره این مشکلو قرار نیس داشته باشهدختر من آیلتس هم نداره هنوز ولی توی مکالمه دچار م ...

کلا هم بچه ای نیست که توی مدرسه خیلی صحبت کنه با دوستاش

دوتا دوست صمیمی داره فقط با هموناس

یکی از آشنا های ما بچشو از ۵ سالگی گذاشته زبان تا یاد بگیره تا الان که زودتر از مدرسش هم بوده ولی از ...

خب بچه ها باهم فرق دارن احتمالا این بچه زودتر به فارسی مسلط شده و پردازش مغزش قوی تره