2777
2789
عنوان

یه سوال میپرسم به تعارف جواب بدین

130 بازدید | 24 پست

همتون مجردی پاک و منزه بودین و با هیچ پسری رابطه نداشتین؟؟

مخصوصا دخترای الان

به والله تمام دوستای مجرد خودم ارتباط دارن کامل

فکر نکنین دخترای بد هستن

همه دخترای معمولی با خانواده های معمولی حتی مذهبی 

مگر اینکه زود شوهر کرده باشن یا خیلی مذهبی باشن

مجردم ولی نه 

حالا من نمیگم رفتم خونه پسرا نه ولی در حد چت بوده 

رویای مرگ شاید بهانه ایست برای تحمل کابوسی به نام زندگی .......                                                               اگه توی یه کشوری درآمدِ یه آرایشگر بیشتر از یه معلمِ به این معنی نیست که پول تو درس خوندن نیست ،،،، به این معنی هست که مردم از قیافه ی زشتشون بیشتر خجالت میکشن تا مغز خالیشون ......                                                       ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫

با همسرم تو دوستی ارتباط کامل داشتم چون میشناختمش میدونستم چقد وفادار و مسئولیت پذیره و مطمئن بودم که مال همیم وگذنه همچین ریسکی نمیکردم

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

والا من اطرافم خیلی خیلی انگشت شمار بوده ک با پسر ارتباط نداشته باشه مثلا داشته رل نبود در حد اجتماعیو خواهر برادری ولی الان دیگ میبینم از دوران ابتدایی دارن رل میزنن ب چشم دیدما

امیدتون ب خدا باشه بخواد میشه نخاد منتظره روزش برسه💋🫀

من ۱۸ سالمه و تو دوتا رابطه بودم و ولی رابطه جنسی با پارتنرم دارم با قبلیه نداشتم

و بابت این موضوع هیچ افتخاری نمیکنم بلکه پشیمونم  ولی خب صداقت باید داشت😂🥲

کاربری دست دو نفر(موقت) کاربری ماهلین_۰ تعلیق شده موقتی این اکانتو گرفتم
با همسرم تو دوستی ارتباط کامل داشتم چون میشناختمش میدونستم چقد وفادار و مسئولیت پذیره و مطمئن بودم ک ...

از کجا میدونستی!هر چقد هم ک میدونستی در نهایت اگر خواست خدا نبود نمیشد

کاربر خانوم هستم.من عاشق پسر مذهبیه واحد روبرویمون شدم صداش همش تو اتاقمه دارم دیووونه میشم...سه سال هست که تو ساختمون ما دو تا پسر از شهر دیگه برای کار آمدن و زندگی میکنن و دیوار اتاق این پسر با دیوار اتاق من مشترکه، تویه طول سه سال تمام خنده هاشو صحبتاشو تلفناشو رازو نیازاشو و نماز خوندناشو نماز شباشو و حتی گریه هاشو (موقع رازو نیاز و خوندن دعا)شنیدم و خیلی وقتها ک شروع به صوت قرآن میکنن من اینور دیوار دست از کارم بر میداشتم و به صوت قران ایشون گوش میدادم و میگفتم خوشبحال همسرشون(مطمعن شدم مجرد هستند) من ایشونو ندیده بودم تا اینکه پارسال بارها ایشونو دیدم و دلم رفت و الان درگیرش شدم  من جز توکل کاری از دستم بر نمیاد ،من در ماه ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ کربلا روزیم شد و اونجا از آقا خواستم یا فراموششون کنم یا اگر به صلاحه  این پسر رو به من ببخشه که مطمعناً قَدرش خواهم دونست در غیر اینصورت بهش همسری بده که قَدرشو بدونه...                             خیلی ها ازم پرسیدن به کجا رسید این عشق یک طرفه! (مرسی از پیگیریتون) پسر همسایمون اسمش آقا حامد هست.عزیزان از  آقا حامد رفتارهای مثبت زیادی دیدم از پارسال تا امسال نمتونم بازش کنم چون طولانی هست ولی در نهایت پسر همسایمون من رو خیلی نامحسوس نشون مادرش داده الانم رفته شهرشون و خبری نیست ازش حالا نمیدونم باز هم میبینمش یا نه! و خبری هم از خواستگاری  نیست 💔🥺شاید مادرش خوشش نیومده و هزارتا شاید دیگر... یک صلوات برای آرامشم و حاجتم مهمونم میکنید عزیزان؟؟؟🌹مچکرم🙏
از کجا میدونستی!هر چقد هم ک میدونستی در نهایت اگر خواست خدا نبود نمیشد

خدا خدای عاشقاس هوتشونو داره

در گریختن رستگاری نیست                                           بمان و چیزی از خودت بساز که نشکند 🌱📚💡
خدا خدای عاشقاس هوتشونو داره

همیشه اینجور نیست خواهرم 

کاربر خانوم هستم.من عاشق پسر مذهبیه واحد روبرویمون شدم صداش همش تو اتاقمه دارم دیووونه میشم...سه سال هست که تو ساختمون ما دو تا پسر از شهر دیگه برای کار آمدن و زندگی میکنن و دیوار اتاق این پسر با دیوار اتاق من مشترکه، تویه طول سه سال تمام خنده هاشو صحبتاشو تلفناشو رازو نیازاشو و نماز خوندناشو نماز شباشو و حتی گریه هاشو (موقع رازو نیاز و خوندن دعا)شنیدم و خیلی وقتها ک شروع به صوت قرآن میکنن من اینور دیوار دست از کارم بر میداشتم و به صوت قران ایشون گوش میدادم و میگفتم خوشبحال همسرشون(مطمعن شدم مجرد هستند) من ایشونو ندیده بودم تا اینکه پارسال بارها ایشونو دیدم و دلم رفت و الان درگیرش شدم  من جز توکل کاری از دستم بر نمیاد ،من در ماه ۱۹ اسفند ۱۴۰۲ کربلا روزیم شد و اونجا از آقا خواستم یا فراموششون کنم یا اگر به صلاحه  این پسر رو به من ببخشه که مطمعناً قَدرش خواهم دونست در غیر اینصورت بهش همسری بده که قَدرشو بدونه...                             خیلی ها ازم پرسیدن به کجا رسید این عشق یک طرفه! (مرسی از پیگیریتون) پسر همسایمون اسمش آقا حامد هست.عزیزان از  آقا حامد رفتارهای مثبت زیادی دیدم از پارسال تا امسال نمتونم بازش کنم چون طولانی هست ولی در نهایت پسر همسایمون من رو خیلی نامحسوس نشون مادرش داده الانم رفته شهرشون و خبری نیست ازش حالا نمیدونم باز هم میبینمش یا نه! و خبری هم از خواستگاری  نیست 💔🥺شاید مادرش خوشش نیومده و هزارتا شاید دیگر... یک صلوات برای آرامشم و حاجتم مهمونم میکنید عزیزان؟؟؟🌹مچکرم🙏
همیشه اینجور نیست خواهرم

عشق ما فرق داشت شبیه هیچ عشقی نبود،عمیقتر و صادقتر از چیزی بود که فکرکنی

عشق ما فرق داشت شبیه هیچ عشقی نبود،عمیقتر و صادقتر از چیزی بود که فکرکنی

الان چند سال ازدواج کردین؟هنوز هم این علاقه شدید هست؟

مذهبی نبودیم،بله هم من و هم همسرم انتخاب و دوست اول ِ همدیگه بودیم و بچه مثبت😁

دو دهه پیش ازدواج کردیم البته

شرایط الان خیلی فرق کرده،تفکر و نگرش ادم های الانی،پل و وسایل ارتباطی و ...

ما اون زمان با هم حرف که میزدیم باز من حس گناه داشتم😁 الان اگه بودیم قطعا رابطه ی دو نفره مون ازادتر بود اما احتمالا همچنان نجیب بودیم و معیارمون بعد از عشق،نجابت بود برای ازدواجمون