2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ممنونم.سرفه های شدید مخصوصا شبا.تب و لرز شبانه.لب های کبود

دختر منم گرفت بردم پیش فوق تخصص عفونی بستریش کرد دو روزه خوب شد انقد خودمو سرزنش کردم که چرا بردم دکتر عمومی نبردم پیش دکتر فوق تخصص همش دارو چرت والکی میدادن دو روز بستریش کرد ماشالله خوب شد این ویروس جدیده گرفته عین دختر من ...تمام علائم پسر شمارو داشت دختر منم ۸سالشه من دخترم از شدت سرفه اکسیژن خونش افتاد طفلک

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  
ممنونم.سرفه های شدید مخصوصا شبا.تب و لرز شبانه.لب های کبود

دختر منم گرفت بردم پیش فوق تخصص عفونی بستریش کرد دو روزه خوب شد انقد خودمو سرزنش کردم که چرا بردم دکتر عمومی نبردم پیش دکتر فوق تخصص همش دارو چرت والکی میدادن دو روز بستریش کرد ماشالله خوب شد این ویروس جدیده گرفته عین دختر من ...تمام علائم پسر شمارو داشت دختر منم ۸سالشه من دخترم از شدت سرفه اکسیژن خونش افتاد طفلک

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔  
دیروز اکسیژن خونش خوب بود.الان دارو آموکسی کلاو و مترونیدازول داده

اگه ویروس جدیده باشه آموکسی کلاو بهش بدی سرفه هاش خشکتر وقطاری تر وبعد به خاطر شدت سرفه اکسیژن خونش پایین میاد لطفا دکتر عمومی نبرید🥺🙏🏻

نامه ی به خدا💌خدایاچرا💔