من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
[QUOTE=367772041] کنار ویپاد میکفتی مادرشوهر خواهر شوهر به حرفت گوش میدادناین جماعت عاشق این چیزان م ...
۹۰ درصد این سایت تا اسماین چیزا میاد شیرجه میزنن تو تاپیک و حتی نمیدونن موضوع چیه
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید
توسایتی که همه عاشق تاپیک خواهر شوهر مادرشوهر هستن یه آقا چیکار میکنه؟
کسی حضور ما رو ممنوع نکرده
خواستین برید شکایت کنید به نی نی یار ها راه ازاده
آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید
منم نگفتم ممنوع میگم تو که میگی این جماعت عاشق تاپیک خواهر شوهر مادرشوهر تو اینجا چیکار میکنی؟ توام ...
نه من تاپیک ها ذیگه مشاوره میدم
دیشب یه خانمی تو وام میخاست بهشون گفتم چیکار کنه
یا اون روز یه خانمی مشکل گوشی داشت بهشون گفتم
منظورم اینه بیشتر تو حاشیه هستن عده ی کمی هستن تو چیزهای ذیکه هستن
عزیزم اینجا مجازی هست حق دارند نمیشه اعتماد کرد ....تبادل نظر فرق میکنه
اره ولی خب چیز خاصی نبود یه بانک مجازی مثل بلو بانک یا چیزای دیگه ، الان خیلی ها ازشون استفاده میکنن و چون تازه اومدن قرعه کشی و وام و... این چیزاروهم میدن که بانک های دیگه زیاد دیگ براشون مهم نیست
ولی خب درکل من نه میگم خوبه نه میگم بده
کز دیو و دد ملولم و انسانم آرزوست .#فلسطین 🖤🥀 / به خطـوط پیشانی ام نه ! به ترک های قلبــم نگاه کن و ببین اوج خستگی ام را . . 🌱کاربری دست دو نفره