2777
2789
عنوان

با پسره رفتم کافی شاپ

| مشاهده متن کامل بحث + 1080 بازدید | 91 پست

[QUOTE=367772597]کلی چیز سفارش میداد یعنی چی؟  طرف گفته نه ،  دیگه برای چی باید الکی پول خرج کنه که ایا د ...[/QUOTE

اول ملاقات کردن پسره خسیس بازی در اورده بعد خانم ب همین دلیل گفته نه 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برا منم قابل هضم‌ نیس اصلا نباید ازت می‌پرسید خودش سفارش میداد حالا یا میخوردی یا نه

حالا اگر بدون پرسیدن خودش سفارش میداد یک عده میگفتن بهت احترام نذاشته و نظرتو نپرسیده ! 

خودش ک نمیخواسته دختر هم ک گفته نمیخوام پس برای چی الکی سفارش بده؟ 

با حقوق کمش چکار کنم تو کامنت دوم توضیح دادم ک حقوقش هم پایینه دنمیدونم چرا همه حمله کردن

اگه فکر میکنی نمیتونه از پس زندگی بربیاد که بیخیال ببین الان باید بررسی کنی ببینی خونه به نام خودش داره یا از اون حقوق باید اجاره خونه هم بده؟ بعدم اینکه خودت کار میخای بکنی یا نه؟ اگر خودت کار میکنی و همه اخلاقاش خوبه خب میتونین تا حدودی بربیاین. ولی اگر حقوق اون کمه و خودتم میخای خونه دار باشی خب بایدصرفه جویی دیگه. حالا ببین ادم قناعت کردن و اینا هستی یا نه

استارتر عزیز

به نظرم یه بار دیگه هم برو بیرون باهاش شاید ازش خوشت اومد

فقط 23 هفته و 1 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
(  اگه نیاز داشتین یکی حرفاتونو بشنوه تگم کنید)(تیکر بارداری نیست )  (intj_t)                                                                                                                                                                                   اللّهمَّ‌عَجِّلْ‌لِوَلِیِّڪَ‌الفَرَج🌸
حالا اگر بدون پرسیدن خودش سفارش میداد یک عده میگفتن بهت احترام نذاشته و نظرتو نپرسیده ! خودش ک نمیخو ...

عزیز اول این خانوم خودش سفارش رو داده 

آقا هم برا کنارش باید چیزای دیگه هم می‌گرفت 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐

من خودم آدم اقتصادی هستم خسیس نیستم خدایی ولی ب اندازه میخرم و گاهی وقتام چیزی دلم بخواد وسطاش میخرم الان ب این آقا حق میدم اتفاقا خیلیم باکلاس رفتارکرده پرسیده شمام خواستی میتونست همون اول ک نوشیدنی سفارش دادین دیگ چیزی نپرسه اونموقع زنگ خطر ب صدادرمیومد ومیش گفت آدم خسیسیه واقعا درست نیست تواین گرونی ک ی کافه رفتن چهارصد پونصد تومن آب میخوره اونم ی کیک وی نوشیدنی اگ طرف میل نداشته بلشه بخری و نخوری حالا بروبیرون باهاش شاید واقعااینجوری نیست امااگ کلا ازش خوشت نیومده بحثش جداس

حالا اگر بدون پرسیدن خودش سفارش میداد یک عده میگفتن بهت احترام نذاشته و نظرتو نپرسیده ! خودش ک نمیخو ...

نه اینطور نیست انتظار نداشتم خودش چیز سفارش بده 

ولی زبان بدنش و زود منو بستنش 

و اینکه دیگه تعارف نکرد و..... 

نه کلی چیز ولی دو تا نوشیدنی خالی هم ب خدا به آدم برمیخوره

مشکل عدم قاطعیت و تعارفی بودن شماست 

مطابق با ذهنیت تون رفتار میکردین اگر میخواستید یک کیک هم سفارش میدادین طرف مقابل توی ذهن شما نبوده ک بدونه واقعا کیک میخواستید یا نه 

من خودم آدم اقتصادی هستم خسیس نیستم خدایی ولی ب اندازه میخرم و گاهی وقتام چیزی دلم بخواد وسطاش میخرم ...

ببخشید ولی کسی که دلش نیاد برای قرار های اول کمی سر کیسه رو شل کنه فکر خوردن یا نخوردن باشه  معلوم نیس بعدا چجوره 

نَدین ،حالا این همه دادین چی شد؟؟؟؟ دستو میگم😎😐