2777
2789
عنوان

با پسره رفتم کافی شاپ

| مشاهده متن کامل بحث + 1068 بازدید | 91 پست
عزیزم برای مردا این مسائل خیلی ساده اس وفتی گفتی نمیخام اونم میگه گف نمیخام تموم شد رف

من احساسم این بود ک آدم حساب کتابی هست  این حس رو ازش گرفتم 

منو  به کافه دعوت کرد دو ساعت حرف زدیم 

وسطش هم ی تعارف ریز نزد دوباره 

دلیلش این بود ک حس کردم خساست داره حقوقش هم پایین بودترکیبش این بود که خساست داره و به کم قانع هست ب ...

حقوقش هم پایینه؟ من این رو الان دیدم. این رو حتمااااااااااااااااااا با خودت سبک سنگین کن که خیلی مورد مهمیه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دلیلش این بود ک حس کردم خساست داره حقوقش هم پایین بودترکیبش این بود که خساست داره و به کم قانع هست ب ...

وقتی حقوقش با معیارای شما نمیخونه اصلا نباید بیرون میرفتی باهاش

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
تو الان باید چند بار دیگه باهاش بری بیای و بعد متوجه شی از رو خسیس بودنش بوده یا خیلی رک و بی تعارفه ...

با حقوق کمش چکار کنم 

تو کامنت دوم توضیح دادم ک حقوقش هم پایینه 

د

نمیدونم چرا همه حمله کردن   

من احساسم این بود ک آدم حساب کتابی هست این حس رو ازش گرفتم منو به کافه دعوت کرد دو ساعت حرف زدیم و ...

عزیزم اگ تعارف نمی‌کرد حق داشتی ولی مردا اصولا تعارفی نیستن اینجوریک خیلی اصرارکنن حالابروش نیاربگو دوسه بار دیگ بریم بیرون ببین چجوریه اسم خسلستم نیار

منطقی فگرکن ،اگه نمیتونی زندگی کنی باهاش،جواب منفی بده

.میشه برای امام زمان یه صلوات بفرستی❣

بعدش به بابام گفته بود

خب پس بیخیال شو. 

کارشان تفکیک است : زن را از مرد، عقل را از بدن، انسانیت را از جامعه...//////////////////////// چراغ ظلم ظالم تا دم محشر نمی سوزد، اگر سوزد شبی شب دیگر نمی سوزد 
ینی چی تورو بست

🤣🤣🤣🤣🤣

خود را ضعیف و کم ندان، تنها در این عالم ندان تو شاهکار خالقی، تحقیر را باور نکن بر روی بوم زندگی هر چیز می خواهی بکش زیبا و زشتش پای توست تقدیر را باور نکن تصویر اگر زیبا نبود، نقاش خوبی نیستی از نو دوباره رسم کن، تصویر را باور نکن خالق تو را شاد آفرید آزاد، آزاد آفرید پرواز کن تا آرزو، زنجیر را باور نکن