2777
2789
عنوان

دیشب رفتم خونه داییم زن داییم نبود

224 بازدید | 14 پست

داییم گفت بلند شین شام درست کنید 

من به مامانم گفتم خونه زندگی مال زنه 

زن دایی هست همه چیز مرتب کرده درست کرده ترشی بسته بندی مرغ هر چی در کل گفتم خودش حضور نداره دست به وسیله هاش نزن در یخچالش باز نکن مامانم گفت راست میگی 

کارت پولش داد داداشم رفت از بیرون شام خرید 

زن داییمم رفته بود شهر دیگه شنبه بیاد 

فهمید اونجایییم ساعت ۱۱/۱۲شب بود با عصابینت اومد همش یخچال چک میکرد داییم کشوند اشپز خونه داد میزد من نیستم چرا اجازه دادی شام بمونن خونه زندگیم اختیارشون 

داییم گفت تو نبودی هیچی دست نزدن گفتن گناه داره دلمون نمیاد خودش خونه نیست بدون اجازش چیزی دست بزنیم زنداییمم خجالت کشید

کارم خوب بوده مگه نه

خدایا شکرت دوستت دارم😘لطفا برام دعا کنید اون چیزی که فکرمه بشه به نیتم واسه خانم ام البنین صلوات بفرستین برام مادری کنه📿

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همه ی دایی ها خوبن تا وقتی زن نگرفتن …

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

اصلا وقتی نبود چرا رفتین

نمیدونستیم  

رفتیمم واقعا خودم دلم نیومد چیزی دست بزنم مامانمم گفتم گفت راست میگی 

از بیرون شام گرفتیم دو کیلو هم میوه 

اینو از ته دلم میگم واقعا دلم نیومد زنداییم حضور نداره به بشقاب وسایلاش دست بزنم گناه داره

خدایا شکرت دوستت دارم😘لطفا برام دعا کنید اون چیزی که فکرمه بشه به نیتم واسه خانم ام البنین صلوات بفرستین برام مادری کنه📿

من موندم چطوری شوهرا تو دست زنشون موم هستن

حالا ما بودیم جرات داشتیم حرفی بزنیم نهایتا نشخوار ذهنی رو شروع میکردیم ک در نهابتم اسیبش مال خودمون بود _

در کل استارتر افرین 

دایی تو نجات دادی از اتش سوزی لس انجلس 😅

من موندم چطوری شوهرا تو دست زنشون موم هستنحالا ما بودیم جرات داشتیم حرفی بزنیم نهایتا نشخوار ذهنی رو ...

اره داییم‌فشارش بالاست ترسیدم یچیزی بگه بهش گناه داره

صد در صد کار خوبی کردی

منم بدم میاد وقتی نیستم کسی بیاد توی خونم! یه مدت مادرشوهرم در نبود من میومد ولی الان دیگه نمیاد

مادرشوهر من جلوی چشم خودم خونم رو میگشت دیگه فکر کن وقتی نیستم چکار میکرده!

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

صد در صد کار خوبی کردیمنم بدم میاد وقتی نیستم کسی بیاد توی خونم! یه مدت مادرشوهرم در نبود من میومد و ...

منم واقعا حساسم ما نباشیم کسی به وسیلمون زندگیمون تعرض کنه چون نمیخام این چیزو 

خودمم نکردم و مامانم نذاشتم 

گفتمم مامانم فرض کن خودمون جاییم دوستداری خواهر شوهرت در یخچالت باز کنه بشقابت وسیله هات استفاده کنه گفت نه راست میگی

منم واقعا حساسم ما نباشیم کسی به وسیلمون زندگیمون تعرض کنه چون نمیخام این چیزو خودمم نکردم و مامانم ...

کار خیلی خوبی کردی! این از فرهنگ بالای شماست عزیزم

چیزی که برای خودت نمیپسندی برای کس دیگه هم نپسندیدی

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

کار شما درست بوده ولی داییتونم صاحب اون خونه هست حالا یه وقتایی یه شرایطی پیش میاد  اگه داییت شمارو دعوت کرده بود حق داشت عصبانی بشه ولی کار زن داییتونم زشت بوده 

نباید دنیارو سخت گرفت