2777
2789

شاید هیچ کس درک نکنه هر چه قدر هم دختر قوی و مستقلی باشی 

هدفمند باشی 

ولی بعضی حرفا و کارای بقیه دل آدمو میشکنه😔

دخترا مثل پسرا نیستن راحت بتونن پیش قدم بشن🤕

کاش یه سری دوستان متاهل متوجه بشن شمایی که زودتر ازدواج کردی دلیل در خفن بودنت نیست!

اونی هم که دیرتر ازدواج میکنه پرتوقع ، دوست نداشتنی و بی عرضه نیست!

شرایطش جور نشده

ما یادمونه خودتون مجرد بودین چه قدر لنگ شوهر کردن بودین حافظه مون که از بین نرفته

من خدا را آنجایی دیدم که برنامه های مرا بهم میزد تا قشنگ ترش کند🌿

فاقد اهمیت🙂

(کارآموز وکالت هستم)❤🌱اصلا وکیل هم که شوم،مدام پله های دادگاه را بالا و پایین روم،حق آن را از اين و حضانت آن را از دیگری هم که بگیرم باز هم دلتنگ دم کردن چای در خانه ی توام و حق همه در مشت من و حق من در مشت دیگری ست💔(امروز ۲۱ شهریور ۴۰۲ و من به یکی از اهدافم که قبولی تو آزمون وکالت بود رسیدم،الهی شکرت،ممنونم خدا جونم🙏🥲❤)

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ولی من لنگ نبودم  چرا هممونو میبرین زیر سوال؟  

چرا خودزنی میکنید؟

چیزی که من توی اطرافم دیدم،لنگ بودنه پسرا و ناز کردنه اکثر دخترامون بوده!

شاید به حرفا حساس شدی! مثلا من الان باردار نمیشم و خیلی روی حرفا حساسم، با وجود اینکه میدونم طرف منظوری نداره

دختر خاله مامانم 44 سالشه و مجرده، یبار داشتم با یکی در مورد مسئله ازدواج حرف میزدم، این خانم هم کنارمون بود! باور کن یه درصد هم منظورم به اون نبود، حتی حواسم به شرایطش نبود، ولی اون به خودش گرفت و کلی ناراحت شد، من عصبی شدم ولی چیزی بهش نگفتم! آخه حتی حرفام هم طوری نبود که اون بخواد به خودش بگیره ولی گرفت، برای همین خیلی عصبی شدم

اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم

ولی من لنگ نبودم چرا هممونو میبرین زیر سوال؟ چرا خودزنی میکنید؟چیزی که من توی اطرافم دیدم،لنگ بودن ...

تاپیک قبلیم رو اگه دوست داشتین بخونین بدونین داستان چیه

تاپیک قبلیم رو اگه دوست داشتین بخونین بدونین داستان چیه

خوندم عزیزم! قبول دارم بعضیا نیت بد دارن، ولی بعضیا واقعا نیت بدی ندارن! حساس نباش وگرنه منزوی میشی

این سوالا تمومی نداره، ازدواج هم که بکنی باید به همه جواب بدی که چرا بچه نمیاری! پس بیخیال باش، بذار خواستگار بفرستن، بنده های خدا فکر میکنن دارن خوبی میکنن! دختر مجرد همینه دیگه، براش خواستگار میفرستن، برای پسر مجرد هم هی دختر معرفی میکنن! به من عکس رنگی پیشنهاد میکردن، من اون موقع داشتم برای طلاق آماده میشدم، این بنده های خدا برای بچه دار شدن راهکار میدادن  (خبر نداشتن قهر کردم از شوهرم)! جالبیش اینجاست که اون موقع توی اقدام هم نبودم اصلا  همینه دیگه، خودشون هر طرز فکری دارن در مورد بقیه هم دارن! مثلا اگر مجرد بودن براشون کابوسه،خیال میکنن برای توئم کابوسه پس دست به دست هم میدن تا بفرستنت خونه شوهر  

میدونستی اگر موضع منفی بگیری بیشتر این پالس رو میفرستی که داری از مجردی اذیت میشی؟ اتفاقا بذار بفرستن، وقتی اون خواستگار رو رد کنی دو زاریشون میافته که خودت نمیخوای شوهر کنی وگرنه خواستگار هست

خوندم عزیزم! قبول دارم بعضیا نیت بد دارن، ولی بعضیا واقعا نیت بدی ندارن! حساس نباش وگرنه منزوی میشیا ...

مرسی که وقت گذاشتین😇

نمیدونم گاهی انگار آدم حساس تر میشه 

چون ۳ تا دوستای مختلفم که متاهل شدن عینا همین حرکتو انجام دادن ناراحت شدم🥲

من خودم همیشه ملاحظه نداشته های بقیه رو میکنم که یه وقت ناخواسته دلی از کسی نشکنه!

همیشه اگه کسی رو به کسی معرفی کردم دقت کردم در شان هم باشن که احترام شون حفظ بشه

واسم سخته بی فکری بقیه رو ببینم

مرسی که وقت گذاشتین😇نمیدونم گاهی انگار آدم حساس تر میشه چون ۳ تا دوستای مختلفم که متاهل شدن عینا هم ...

حق داری، خیلی هم حق داری

همه مثل تو فکر نمیکنن! تو میگی اول نگاه میکنم ببینم به هم میخورن یا نه بعد معرفی میکنم، یه نفر دیگه ممکنه طرز فکرش این باشه که توی این بی شوهری همینم براش غنیمته  

یکی از فامیلامون با یه پسری هفت ساله همو میخوان! دختره 31 سالشه ، یک بار هم قبلا جدا شده! فکر میکنی چه خواستگاری براش فرستادن؟ خواستگاری که میدونن با زنداداش خودش رابطه جنسی داشته  چرا به خودشون این اجازه رو دادن؟ چون میگن دختره مطلقست

توی هر شرایطی باشی، خواسته یا ناخواسته آزارت میدن

چرا میگم بیخیال باش، چون اینایی که برات نام بردمو دارم می بینم که دچار افسردگی های حاد و مشکلات عصبی شدن! اکثرش هم بخاطر حساسیت خودشون بوده! مثلا دیگه توی جمع نمیان که از حرفها در امان باشن

از من به تو نصیحت، تا جایی که میتونی بیخیال باش، وگرنه این تویی که آسیب میبینی نه دیگران

بهشون بگو خیالتون راحت باشه منم شوهر میکنم، شتریه که روی همه میخوابه تا لهمون هم نکنه ول کن نیست  

حق داری، خیلی هم حق داریهمه مثل تو فکر نمیکنن! تو میگی اول نگاه میکنم ببینم به هم میخورن یا نه بعد م ...

راست میگین 

وای اون موردی که گفتین چه قدر روی اعصاب بود🤨

درسته باید خیلی بی تفاوت برخورد کنم اینا اگه شعور داشتن این طوری نمیکردن

حیف اعصاب خودم

دم تون گرم حرفاتون حالمو خیلی بهتر کرد❤️

راست میگین وای اون موردی که گفتین چه قدر روی اعصاب بود🤨درسته باید خیلی بی تفاوت برخورد کنم اینا اگه ...

واقعا هم حیف اعصابت عزیزم

ببخش اگر پرحرفی کردم