2777
2789
برادر من شما تازه گفتید همه رو یکی ندونید چقدر سریع حرفتون پس گرفتید من چون دور برم از مردها جز خیان ...

من به کنایه به ایشون گفتم تا بفهمه وقتی ناراحت میشیم برای چی هست

پست اول من رو بخونید به زن ها احترام گذاشتم چون مادرم زن بوده ولی یک سری دختر ۱۶ تا ۲۰ ساله تو این سایت قکر میکنن اگه از مرد ها بد بکن شخصیتشون بالاتر میره

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

من به کنایه به ایشون گفتم تا بفهمه وقتی ناراحت میشیم برای چی هستپست اول من رو بخونید به زن ها احترام ...

بله درست هست متاسفانه اینجا از سنین ۱۲ تا ۲۰ سال زیاد هست وفقط حرف حرف خودشون هست اما برادر من رفتار ومنش هر انسان شخصیت اون نشون میده نه حرف دیگران 

سکوت همیشه منطقی نیست گاهی از عدم آگاهی و سواد برای پاسخگویی میاد

کسی که خوابیده میشه بیدار کرد اما کسی که خودش به خواب زده هرگز  ! 

ضمنا بی سواد اونی هست که خودشو گول میزنه با حرف های الکی ریپ نزن بزنی جوابت نمیدم کاربری لازم دارم

بله درست هست متاسفانه اینجا از سنین ۱۲ تا ۲۰ سال زیاد هست وفقط حرف حرف خودشون هست اما برادر من رفتار ...

احترام احترام میاره

و بی احترامی بی احترامی

شخصیت هر فرد درست ولی ایا درسته فش و ناسزا رو میکشن به مرد ها ؟ الانم شما از همجنس خودتون ذفاع کردین سر اینکه من بهشون حرف زدم ولی متاسفانه ندیدن که قبلش بع من کفت همه ی شما مردها یکی هستن ؟ چشمتون روی عدالت بسته هست ؟

آقا هستم - به یاد مادرم ، فرشته ای زخمی که پر کشید / خانم های محترم هیچ درخواستی از سوی بنده به هیج خانمی در این سایت داده نمیشه اگر مشابه ارسال شد ، اسکرین و گزارش بزنید

کسی که خوابیده میشه بیدار کرد اما کسی که خودش به خواب زده هرگز ! ضمنا بی سواد اونی هست که خودشو گول ...

لطفا از این مثالای عهد بوق حداقل تو جای مناسب استفاده کنین

حرف الکی رو امثال شما میزنین که همیشه جنس مونث رو اسباب سرگرمی خطاب کردین با حرفاتون بی ارزش کردین احساس گناه دادین بهشون احساسات و نیازهای جنسیشون رو سرکوب کردین

اگر چیزی بد برای هر دو جنسیت بدعه و اگر خوبه برای هر دو

تفکیک شدنی نیست نوع نگاه آدمایی مثل شما این دیدگاه و به مذکر ها داده وگرنه شما خودتو اسباب استفاده ندونی سواستفاده ای صورت نمیگیره

احترام احترام میارهو بی احترامی بی احترامیشخصیت هر فرد درست ولی ایا درسته فش و ناسزا رو میکشن به مرد ...

نه برادر من من از کسی دفاع نکردم شما گفتید همه یکی ندونید بعد خودتون حرفتون پس گرفتید گفتم که اینجا بچه سن زیاد هست خودتون مرد هستید و بهتر از ما می دونید اکثر اون مردهای که با دختراها دوست می شند بخاطر چی هست اما خب متاسفانه دختر های ما نمی خوان چنین چیزی بپذیرندوهر طور شده  می خوان حرف خودشون به کرسی بنشونند 

موفق باشید 

لطفا از این مثالای عهد بوق حداقل تو جای مناسب استفاده کنینحرف الکی رو امثال شما میزنین که همیشه جنس ...

درود به شرفتون

به‌عنوان یک مرد همیشه میگم جنگ جنسیتی رو کنار بزارید

نه مرد رو سرکوب کنید نه زن رو

اگه مرد گریه کرد بهش نگید پرنسس این کوفت زهرماها

اگه یه خانمی احساس داشت بهش برچسب بد نزنید

ولی جامعه ما هنوز به اون فرهنگ نرسیده و انقدر تفکیک راه انداخته که دچار سوتفاهم شدیم

درکت میکنم. خدا لعنتشون کنه بسپارشون ب خدا💔

هی 🥲💔

کودکان بهزیستی حق زندگی دارند و آنها سزاور چنین حقی هستند به امید روزی که دیگر در بهزیستی کودکی نباشد💔🥲🌻 دقایقی در زندگی هست که دلت برای کسی آن قدر تنگ می شود که می خواهی او را از رویاهایت بیرون بکشیو در دنیای واقعی بغلش کنی... 🫂🫂💔