2777
2789
عنوان

خانوما قراره باشوهرم برم مشاور

65 بازدید | 4 پست

بنظرتون تاثیرگذارهست؟!اولین باره

هیچکی مشکلی باهم نداریم تازمانی ک پای خانوادش نیاد وسط خیلی ناراحتم خیلی کاش درست بشه

نمیدونم چجوریه ک مادرش همش بهش یادمیدهذماهرکاریم میکنیم زنت فقط بگه چشم به ما

تاپیک قبلیم چتای شوهرم هست

عزیزم خیلی خوبه ک راضی شده مشاوره بیادقطعا تاثیر گذارهولی خب یک جلسه کافی نیست

ن سعی میکنیم حداقل ماهی یکی دوبار بریم بیشتر شاید هزینش نباش ولی قطعض نمیکنیم

اره خداروشکر اصلا مخالفت نکرد چون حس میکنم خودشم دگ دلش نمیخواد بحث کنیم نمیدونم پس دلیل حرفهاش چیه یعنی واقعا مادرشوهرم ایناروبهش همش میگ انگار ی لحظه یجور میشه میاد پیشم یجوردیگس

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ن سعی میکنیم حداقل ماهی یکی دوبار بریم بیشتر شاید هزینش نباش ولی قطعض نمیکنیماره خداروشکر اصلا مخالف ...

حالا شما کار نداشته باش حرف کیو میاره و اصلا اینو به روش نیار ک کار مادرته وگرنه دعواهاتون بیشتر میشه فقط

اصلا نباید اسم مادرشو بیارید و حساس بشید روش فقط حق خودتونو بخواید

بعد از مشاوره هم جو خونه رو اروم نگه دارید و دعوا نکنید چون خیلی دیدم ک شوهرا فقط یه جلسه مشاوره میرن و همکاری میکنن و بعدازینکه مشاور حقو ب خانوم میده برمیگردن دعوا میکنن و دیگه اصلا جلساتو ادامه نمیدن

چگونه حمل کند این قاصدک جنون را..؟
حالا شما کار نداشته باش حرف کیو میاره و اصلا اینو به روش نیار ک کار مادرته وگرنه دعواهاتون بیشتر میش ...

نه نمیگم دائما مادرش ولی خب مشاور مشکلاتمون برو بپرسه همش ختم میشه به مادرش🫤

بله سعی میکنم اروم باشم و جو هم اروم نگه دارم 

بخدا بخودشم میخوام بگم دلم ارامش میخوادنمیخوام دنبال مقصرباشم