من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم میرفتم که بی نتیجه بود.😔 الان 19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘
اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره
جان من چطوری بستی خانواده دارن روانیم میکنن رفتم مصاحبه اولین سوالش این بود که چرا ازدواج نکردی 😐😐 ...
خونوادم که اول خیلی فشار می اوردند ولی وقتی براشون اینده ازدواج با اون شخص یا هرکسی میمد دوستش نداشتم یا میلی نداشتم بهشون میگفتم اولش داد و بیدا میکردن ولی کم کم قانع شدن حق با منه و دیگه هیچی نگفتن و فامیل هم اوایل تیکه مینداخت بهشون میگفتم حالا من دردم یکیه مسئولیتم کمتره فقط غصه خودمو دارم شما هزار تا غصه دارین چیش خوبه؟ اونام ساکت شدن😁😁 ولی خواستگار مناسب داشتی ازدواج کن حتما ها تنهایی اسون نیست من تنهایی تجربه کردم!! ی مدت از خونوادم دور شدم و دیدم چقدر مزخرفه این تنهایی و اینده ای که هیچکس اونجا نیست...واسه همین معیار باید اخلاق باشه و اینکه طرف زرنگ و کاری باشه بقیه اش میشه بدست اورد رفیقم ازدواج کرد چاارسال پیش پسره شغل هم نداشت سیار کار میکرد ازاد الان خونه داره ماشینم دارن میخرن ولی با کمک هم خریدن هم دختره رفت کار پیدا کرد هم پسره... این زندگی جذابه😁😁 دونفری باهم ساختنش!! ولی اخلاق نسازه هیچجوره نمیشه درستش کرد
با پسرای زیادی دوست بودم اما همشون به نحوی ضربه زدنهرچند خیلی از دخترا چشماشونو میبندن و با اینکه ای ...
منم هم دلم میخواد مزدوج بشم هم اینکه از دنیای تنهای خودم بیام بیرون برام سخته واقعا متاهلی دنیای ناشناخته ای برام و اینکه می ترسم از اینکه همسرم چی از آب درمیاد
باز میشه این در صبح میشه این شب صبر داشته باش💚💙💜🤎🖤♥️❤️🧡💛💗💓💕💞❣️🌱🌿🍃
منم ۳۳ سالمه و هیچوقت خواستگار خوبی نداشتم از تنهاییم خیلی میترسم
تنها موندن از ازدواج ناموفق یا اعصاب خورد کن بهتره ولی اگر معیارات خیلی بالاست بیارشون پایین خیلی چیزها رو ما بزرگش کردیم الکی درحالیکه میشه درستش کرد دونفری