2777
2789

اینقدر عصبی هستم از دستش حد نداره تو خونه خوبه همه چی میخوره ولی بیرون مثلا اگه بگم حلیم میگه پس من برا خودم آش میگیریم یا میریم آش میگه من آش رشته میخواهم یا پیتزا مثلا میگه گوشت رست بیف خوشم نمیاد حس میکنم با من لج میکنه خیلی از دستش عصبانی هستم روانی میکنه. 

بخدا یاد دوست پسرم میوفتم همش میگفت هر‌ چی تو بگی عزیزم هر چی سلیقه تو هست منم همون ولی این مورد مثل اینکه با من لج داشته باشه. 

کاش تو اینجا بودی 💔

چند وقته ازدواج کردی ؟

خوب با دوست پسرت ازدواج میکردی 

مردا قبل ازدواجشون با بعد ازدواجشون فرق دارن

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم 🍃❤️                             وَحَنیْنی ألیکَ یَقْتُلُنی ...❤️‍🩹💌

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

خب عزیزم 

اینم سلیقه غذایی اون هست 

مثلا وقتی میخواین پیتزا بخورین 

هر کدوم هر طعمی که دوس دارین سفارش بدین

این که ناراحتی نداره💙

با ریتم بخونین🤭❤                                     پا به پای کرشمه هات اومدیم از اون سر شیراز💃 جون ما این دفعه پنهون نشو زیر چارقدت باز🖐🏻🙈 وای خدا این دخترو هوش از سروم پرونده دیگه🤤 یه نظر حلاله تابی تو دلم نمونده دیگه🤌🏻🙈💋 دخت شیرازی ناز و طنازی😍 چارقد گل گلی تو چی میشه نندازی👰🏻‍♀️🖐🏻 تو مث شراب شیرازی پر رازی عزیزُم🥂🎶هر چی دلربایی تو بلد بودی رو کردی یارُم💃🤭 بخدا خسته شدم تموم شده صبر و قرارُم😣 دخت شیرازی ناز و طنازی😍💃چادر گل گلی تو چی میشه نندازی🙈.................

بیچاره سلیقه شخصی خودشو داره این ناراحتی داره؟

خیلی هم ناراحتی داره به شدت از دستش عصبی هستم خب آش رشته که تو خونه هم میشه درست کرد چرا بیرون بجای آش بیرونی هم باید رشته بخوره 😭

یا مثلا پیتزا با رست بیف خوشمزه تره که با پپرونی همش تند میشه میخوره. 

یکی دو تا نیستا کلا سلیقه غذایی بیرونش با من یکی نیست منو ناراحت میکنه.  

کاش تو اینجا بودی 💔

خیلی هم ناراحتی داره به شدت از دستش عصبی هستم خب آش رشته که تو خونه هم میشه درست کرد چرا بیرون بجای ...

مشکل از شماست که فکر می کنی همسرت برده است و باید به دلخواه تو زندگی کنه طرز تفکرتو درست کن زندگی شیرین میشه

چه می دونم فدای سرم که خراب کردم منم بار اولمه که دارم زندگی می کنم
چند وقته ازدواج کردی ؟خوب با دوست پسرت ازدواج میکردی مردا قبل ازدواجشون با بعد ازدواجشون فرق دارن

تو عقدیم کلا همین امسال آشنایی تا عقدمون شده بخدا همش میگم تو این چیزا دوست پسرم بیشتر منو درک میکرد عصبیم نمیکرد همش میگذاشت سفارش اونم به انتخاب من باشه کلا کاری به منو نداشت همش نظر من بود تو همه چی این شوهرم درک این چیزا نداره. 

کاش تو اینجا بودی 💔

وا خب شاید اون تایم اون غذا رو نمیخاد منم همینجوریم

چرا همش باید مخالف من بخواد خوب اصلا نخواد میتونه ساکت هیچی نگه بگه هر چی تو انتخاب کردی منم همونو میخورم نه اینکه همش چیزای دیگه بخوادش 

کاش تو اینجا بودی 💔

تو عقدیم کلا همین امسال آشنایی تا عقدمون شده بخدا همش میگم تو این چیزا دوست پسرم بیشتر منو درک میکرد ...

منم شوهرم همین جوریه دوبار نظر دادم به دعوا کشیده شد سری بعدی پرسید گفتم خیلی به حرفم گوش میدی که نظرم میخوای الان بهتر شده 

یا رب تو چنان کن که پریشان نشوم 🍃❤️                             وَحَنیْنی ألیکَ یَقْتُلُنی ...❤️‍🩹💌
کاش مقایسه نکنی حرفی از دوست پسرت به شوهرت نزنی اصلا هیچی نگو چی میخوری چیکار میکنی هر کاری دوست دار ...

همش کارم شده مقایسه اعصابم خورد میشه خوبی های اون یادم میاد بعدش لج بازی های اینم میبینم خودش هم متوجه نیست منو عصبی میکنه با این کارش 

کاش تو اینجا بودی 💔