2777
2789
حس میکنم موهات فر یا مجعده چشات رنگش روشنه حالا میتونه قهوه ای روشن باشه یا رنگیناخونات کوتاهه ی دس ...

همش درسته 

فقط رنگ چشامو اشتباه گفتی 

حسی بهم نداره ؟

دوست دختر داره ؟

یعنی دلش برام تنگ نمیشه؟🥲🥲💔

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از عقلت باید استفاده کنی خواهر حسم میگه اره

عقلم کار نمیکنه گیجم ! 

باور کن دارم دیونه میشم بنظرت چیکار کنم ؟؟؟؟ خانوادم اصرار دارن جواب مثبت بدم اما خودم میترسم چون هدف دارم و هنوز به هدف هام نرسیدم  خواهشا جواب بده از سردرد دارم کلافه میشم بسکه فکر کردم

[از حرف دل پُرند آنها که بی شکایتند....🕊🌳]
عقلم کار نمیکنه گیجم ! باور کن دارم دیونه میشم بنظرت چیکار کنم ؟؟؟؟ خانوادم اصرار دارن جواب مثبت بدم ...

خوب به بین  

حسه من فقط ی حسه عزیزم  نمیشه بهی اعتماد کرد بحثه آینده 

شما با ی مشاور حتمن صحبت کن یا فردی که عاشق و خیر خواهته  

که درستو ادامه بدی یا جواب مثبت به آقا بدی اکه بازم با مشورت به جایی نرسیدی  استخاره پیشه آدمش که اعتبار و مطمعنه بگیر 

حسم میگه درستو ادامه بدی .... 

یادت باشه فقط ی حسه

@turkkk از من چی حس می‌کنی ؟اگه بهش زنگ بزنم پسم نمیزنه ؟همچی خوب پیش میشه ؟توروخدا بگو 🥲

اخلاقت آروم درون‌گرا احساسی ذهن مشغولی داری بی حس شدی به زندگی خوشتیپ قدت متوسطه رو به باالا 

دور ور میداره جو‌ گیر میشه

اخلاقت آروم درون‌گرا احساسی ذهن مشغولی داری بی حس شدی به زندگی خوشتیپ قدت متوسطه رو به باالا دور ور ...

تو رو خدا جواب منم بده. کی ازدواج میکنم؟ غریبس یا فامیل؟ شغلش چیه؟ ناصر بهم خیانت کرده؟ دعا و طلسم دارم کسی سمتم نمیاد؟ 

خدایا بیا و.بغلم کن