2777
2789
شهریه نداره؟=))) ساده اید واقعا. پس آزادسازی مدرک کشکه؟چون لولش از آزاد بالاتره.

آزاد سازی مدرک برا کسیه که میخواد بره خارج ادامه تحصیل بده برا اشتغال اینجا با مدرک موقت و اینا میشه 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من رشتم انسانیهدوس دارم حالا ک قراره تلاش کنم برای رشته پزشکی پیراپزشکی ، پرستاری و.... کارای بیمارس ...

چجوری بری رشته های پیرا پزشکی ؟ دوباره دیپلم تجربی بگیری و کنکور بدی؟ چون با سوابق تحصیلی تو این حیطه رشته های جالبی نمیشه رفت 

دیدگاه ادما فرق داره

من خودم دولتیو خیلی قبول دارم اما پیام نور و آزاد تو ذهنم هیچ ارزش و اعتباری نداره بدم میاد

و اینکه دانشگاه آزاد و پیام نور و .. باعث شدن آدمایی که هیچی حالیشون نیست به راحتی مدرک بگیرن وارد بازار کار شن البته یه سری رشته ها حتی ازادشون رتبه خوبی میخواد اما خیلی از رشته ها هم همه قبول میشن 

رایگانه و امکانات پولیش مثل غذا و کپی و اینا خیلی ارزونتر از آزاده. اساتید بهتری داره. اعتبار مدرکش بیشتره. و البته امکانات جانبی خیلی زیاد (اردوهای دانشجویی، فعالیت های فرهنگی، کتابخونه های خوب، اینترنت رایگان و .....) من کارشناسی دولتی و ارشد غیر انتفاعی بودم. قابل مقایسه نیستن واقعا

آقایون به هیچ وجه در تاپیک های بنده حضور نداشته باشند، کامنت نذارند، لایک نکنند، ریپلای نکنند.در جایی ام کامنت میذارم اصلا لایک یا ریپلای نکنید.
دانشجو عابر بانک نیستحرف دانشجو برش داره تشکل های دانشجویی فعالی داره غذاهاش بهتره استرس کمتری داره ...

چ لزومی داره ۲ بار دانشگاه رفتن دولتی و آزاد؟

جای هزینه آزاد میتونستی کار آزاد یاد بگیری