سلام خوشگلا . من یه سوال داشتم چون حالا متاهلید بیشتر درک میکنید . من ۴ ساله ازدواج کردم یه مشکلی دارم. من شوهرم تو محیط کاری اشنا شدیم و اونجا من فارسی و بدون لهجه صحبت میکردم ازدواج که کردم هم همون فارسی رو با خونواده شوهرم صحبت میکردم . درصورتیکه خودم لهجه شهرمون رو دارم. با شوهرم بعد همون ۶ ماه با لهجه حرف زدم چون دو سه تا جمله که گفتم خودش گفت چقدر شیرین تر صحبت میکنی. الان میخوام با خونواده شوهرمم و فامیلاش با لهجه اصلیم صحبت کنم . بنظرتون ضایع نیست بعد ۴ سال؟ مسخره م نکنن؟ اینم بگم همشون لهجه شهرمون دارن ... ولی خب من از اول باهاشون فارسی و بدون لهجه صحبت میکردم و اینکه چجوری اولین بار بتونم صحبت کنم باهاشون با لهجم. استرس دارم ک مسخره بشم
جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎
یاد استاد افتخاری افتادم.همیشه برام جالبه ایشون تا این حد غلیظ اصفهانی حرف می زنه بعد موقع آواز چه ج ...
واقعا؟
من اصلا توی وادی موسیقی سنتی نیستم و صحبت کردن عادی ایشون رو ندیدم
ولی مهارت کنترل لهجه خیلی جالبه
حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه
بیا پیش خودم🤣۳۶۰ درجه فرق داره . ولی خودم با لهجه رو میپسندم
😅😅😅😅😅
حالت امروز بده؟ اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائل ناخوشایند برخورد میکنم و یهو میبینم ای بابا درد من چقدر کوچیکه
خودمم که با لهجه راحتترم چون به خود واقعیم نزدیکتره . نمیدونم چجوری ۴ سال طول کشید🤣🤣چ غلطی بکنم نم ...
اوو چه لهجه شیرینی هم دارید
آروم آروم شروع کن ، مثلا به شوخی با لهجه جوابشونو بده
بعد دیگه عادت میکنن
ما هم یک عروس اصفهانی داریم که همیشه با لهجه خودش حرف میزنم بدون هیچ نگرانی و خجالتی
بهترین هارو براتون از پدر آسمانی طلب میکنم⭐.Ես սիրում եմ ծաղիկներ և բույսեր, կենդանիներ, գրքեր, երկրպագություն և իմ կնոջը منو جایی تگ نکنید ، مگه اینکه کمکی از دستم بر بیاد ، مرسی مرسی🤎