2777
2789

نمیدونم مادر من توی من چی دیده که رفته قالب این شکلی خریده

راه حل دارید بگید💕

برای بوی بد تخم مرغ توی کیکم کمکم کنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برا بپی تخم مرغ حتما وانیل بزن اگ بازم حساسی ی تیکه سفیده ک ب زرده تخم مرغ چسبیده رو جدا کن بریز دور 

کف قالبت هم ب اندازه اش کاغذ روغنی بزار .بعد از بخت هم اول با چاقو اروم اطراف کیک رو از قالب حدا کن یکمم بزن پایین ترش ک کف کیک هم از کف قالب جدا شه بعد برگردون 

وقتی میخوای تخم مرغ هارو هم بزنی همون موقع یکم وانیل بریز داخلش بعد باهم هم بزنشون 

با کاغذ روغنی یا اینکه کف قالبو چرب کنی هم جدا میشه

[army] گر بشکند من ، زاده شود منِ دیگری :) <infp>

تخم مرغ و با شکر ک ریختی وانیل هم بریز اگ خیلی حساسی یکم لیمو ترش بچکون یا پوست پرتقال یا پودر هل یا دارچین 

وقتی پخت بهش یکم اجازه بده بمونه تو دمای خونه بعد با یه چیز صاف از کنار ها آزادش کن تکون بده و درش بیار 

عزیزم مادر شما قالب مناسبی خریده 

قالب کمربندی برای دسر هس

قبل هر کاری تفکر، تفکر، بازهم تفکر

من تاحالا توی قالب کمربندی نپختم 

کف قالب را روغن جداکننده بزن محاله بچسبه ترکیبش هم روغن جامد روغن مایع و ارد هر کدوم ۱ قاشق قاطی کن بزن به قالب حتی فلزی جنس روحی باشه نمیچسبه

برای بوی زهم تخم مرغ هم زدن خیلی مهمه وانیل یا اسانس یا زعفرون گلاب از این طعم دهنده ها استفاده می کنم براساس دستور کیکم

وانیلو همون مرحله اولش که تخم مرغو میخوای هم بزنی اضافه کن+ یه قاشق گلاب

قالب غیر کمربندی هم خیلی کاربردیه اتفاقا، فقط کافیه بعد از روغن مالیدن داخلش یه لایه‌ی نازک آرد الک کنی یا ارده بمالی،‌بعد از بیرون‌اور‌ن از فر هم داغ داغ از قالب جداش نکنی یه نیم ساعت چهل دقیقه‌ای صبر کنی بعد کناره‌های کیکو با چاقو جدا کنی و اخرش قالبو برگردونی

قالب کمربندی واسه دسرهایی مثل چیزکیک مناسبه 

وَلاَ تَقْتُلُواْ أَوْلادَکُمْ خَشْیَةَ إِمْلاقٍ نَّحْنُ نَرْزُقُهُمْ وَإِیَّاکُم إنَّ قَتْلَهُمْ کَانَ خِطْءًا کَبیرًا🌺و فرزندان خود را از ترس تنگدستی نکُشید[که]ما به آنان و شما روزی می دهیم; به راستی کشتن آنها گناهی بزرگ است.     سوره مبارکه أسراء آیه۳۱.       امضام از اول عضویتم همراهمه❤️ خیلی دوستش دارم. امیدوارم بتونم با یادآوری دائمش جون جوجه کوچولوها رو نجات بدم☘️