2777
2789
عنوان

دخترم اصلا درس نمیخونه

263 بازدید | 20 پست

همش همینه کارش

میزاره اخر شب میخونه میره امتحان میده ۲۰ میشه میاد

الان امروز خونه مادرشوهرم دعوتیم ۱۱ میایم میشینه تا یک میخونه صبحم به زور بیدار میشه 

چیکار کنم دلم میخواد بزنمش🤣

ولی وقتی نمره هاش و تعریف های معلشو میبینم پشیمون میشم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خیلی خوبه که ای کاش پسر منم اینجوری بود🤣🤣

هر کس تفکرش با تو متفاوت است، دشمنت نیست. انسان دیگری است با دیدگاه دیگر، فقط همین.   یه خانم با نام کاربری من برای خودش اینجا اکانت درست کرده جهت اطلاع بگم اون من نیستم و هیچ ارتباطی با من نداره فقط از نام کاربری من استفاده کرده که من از این کارش واقعا ناراحت هستم  

ماشاالله از هوش بالایی برخوردار هست حیف هست که برنامه ریزی نداره‌

چون به مرور و بالا رفتن پایه ها دروس سنگین و پیچیده تر میشه خدای ناکرده به مشکل برمی‌خوره 

همیشه دقیقه نود شرایط برای آدم فراهم نیست 

کاربران محترم:زمانی که تاپیک میزنم یعنی انتظار هر نوع اظهار نظری را دارم ،پس مشکلی با انتقادشما ندارم در صورتی که ادب کلامتون در تاپیکم رعایت بشه . ،،،،اما زمانی  که در تاپیک کاربران دیگه اظهار نظر دارم هرچند که تبادل نظر هست ، پاسخی که میذارم برای استارتر اون تاپیک هست اگر از کامنتم خوشتون اومد و ریپلای کردین خوشحال میشم اما اگر مطابق میلتون نبود لطف کنید بگذرید  چون چیزی که من کامنت گذاشتم دیدگاه من بوده و نسبت به منطق خودم پاسخ دادم پس تنها استارتر اون تاپیک حق انتقاد از کامنتم را دارند  در صورتی که صحبتم تضاد داشته باشد با عنوانشون اگر پاسخی از جانب من دریافت نکردین  دلیل بر این نیست که حق با شماست                                       ممنون از فهم و شعور شما 🤍

حتما درس خوب می‌فهمه سرکلاس گوش میده دخترمنم دومه نه پارسال نه امسال کلا تو خونه کار نمیکنه درسشم عالیه فقط تو خونه مشق می‌نویسه.

زمان ما اشتباه بود از صبح تا شب درس می‌خواندیم نصفشم غیر مفید بود

من خودم وقتی امتحان داشتم هر روز دو سه بار مرور میکردم و میخوندم

اره خب اینم خوبه 

ولی هرکی یه جوری راحته 

دخترتون بیشتر مطالب و سر کلاس میگیره شب قبل خواب که به کتابش نگاه میندازه همه چیزو یادش میاد و با خیال راحت امتحانشو میده

ولی خب شما شاید بخاطر استرس یا سنگین بود مطالب یا شایدم خیلی اون درسو متوجه نشده بودین چندبار میخونین که ملکه ذهنتون بشه

با منی که رو کل دنیای سینما کراشم از بازیگر مورد علاقه داشتن حرف نزنید😔😂

ماشاالله از هوش بالایی برخوردار هست حیف هست که برنامه ریزی نداره‌چون به مرور و بالا رفتن پایه ها درو ...

اره دیگه از الان داره اینجوری میخونه بره بالاتر چی میشه 

امسالم نهایی داره 

مدرسه راهنمایی که برا هفتم میخوام ببرمش مدیرش انقد سختگیره یدونه خوب هم تو کارنامه باشه قبول نمیکنه باید همش خیلی خوب باشه