جاریمو بعد مدتها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳
پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم میخوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉
خوب پس حسابی بگردید یکی رو که تا این حد دوستتون داشت پیدا کنید والا هر ادمی تحمل هر سختی رو نداره و اینکه هر ادم برای خودش خط قرمزهایی داره بهشون نزدیک شی شاکی میشه تکرار کنی یا ببخیال شما میشه و میزاره میره یا بیخیال خودش میشه و میشه مرده ی متحرک شما کسی رو که دوست داری تبدیل میکنی به یه مرده متحرک یا سعی میکنی شادی و خوشیش رو فراهم کنی ؟
چی بگم خوب پس حسابی بگردید یکی رو که تا این حد دوستتون داشت پیدا کنید والا هر ادمی تحمل هر سختی رو ن ...
نه والا . واس همین میخوام نیاز جنسی و عاطفیمو از راه دیگه رفع کنم. کسی با من ازدواج نمیکنه. بدیش اینه ک امثال منو قضاوت میکنن ک این چرا رفته تو روابط ازاد . در صورتی ک ما مجبوریم.
احتمالا زبونشون خیلی خیلی تلخه که طرف همون اول فرار رو به قرار ترجیح داده چون تو زمان اشنایی طرف سعی ...
جذب؟ طرف باید سرش ب تنش بیرزه ک بیای طررفو جذب کنی. من ک تو هر رابطه ای رفتم دختره معمولی بوده. چیزیم ک،زیاده دختر معمولی. ولی با این حال خیلی من بهتر از خانواده با اینا برخورد کردم . بر حال مجردی واقعا به صرفه تره با این وضعیت .
بعدشم فیلمم ک بازی کنی ک بدتره . طرف علاوه بر بلاک مهریه هم میخواد.
نه والا . واس همین میخوام نیاز جنسی و عاطفیمو از راه دیگه رفع کنم. کسی با من ازدواج نمیکنه. بدیش این ...
یه راه دیگه هم هست
به افکار و عقاید و رفتارتون بیشتر توجه کنید
نکات منفیش رو که برای هر کسی خوشایند نیست رفع کنید یه جاهایی خودتون بزارید جای طرف و با فرض اینکه طرف یه ادم نرماله با خواسته ها و رفتار نرمال نه یه عاشق کور فکر کنید تو اون موقعیت توقع چه رفتاری رو دارید و همون جور رفتار کنید تا همسر و همراه زندگیتون رو پیدا کنید
اره درسته خوب بحث یه عمر زندگیه طرف با خودش میگه تا آخر عمرم قراره اینجوری حرف بشنوم چرا بمونم خوب م ...
کی میگه حالا بمونه؟ پس رابطه ازاد برا چیه؟ بعدشم اینقد دختره. ک میری سراغ یکی دیگه. تهشم کسی نبود میری تو رابطه ازاد. ازدواجی ک کارگر افغانیم میتونه انجام بده. چ دستاوردی داره؟