2777
2789
پسرونه نزن نمیدونم چقدره موهات تا سرشونه کوتاه کنی جلوشو هم چتری پروانه ای بزنی خیلی قشنگ میشه

اخه موهام وزه چتری نمیاد بهم اصلا چتری واینمیسته میره بالا 

از کراتین یا پروتیین هم میترسم

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

چیکار کنم واسه موهام ازشون خستم حتی خوشم نمیاد شونشون کنم چون وزه موهام دلم میخواد ببرم پسرونه بزنم ...

ماسک مو بزن روغن نارگیل و اینا وزیش میره 

موهای منم خیلی وزه کوتاهم هست اگه بهش نرسم گره میخوره با اینکه صافه😅

اخه موهام وزه چتری نمیاد بهم اصلا چتری واینمیسته میره بالا از کراتین یا پروتیین هم میترسم

چتری نزن وگرنه همش باید سشوار بکشی و سریعم حالتش عوض میشه برای موهای وز، مثلا من چتریام مرتبه برای چند ثانیه که میخوام پیشونیمو کرم پودر بزنم، میدمش بالا بعد دیگه عمرا مثل اولش بشه

بینیش تو ذوقه؟ کاش قبل از اینکه حرف بزنین به عواقبش فکر میکردین 😮‍💨

شما ها چرا اینطوری هستید اخه . یه چیزی یاد گرفتید معنیشم بلد نیستید

اسی بنده خدا عکش گذاشته که ما راهنمایی کنیم و واقعا هم با عمل بینی عالی میشه قیافش. 

چیز بدی گفتم مگه؟ خودش گفت واقعیتو بگید وگرنه من دل هیچکس رو نمیشکنم به هیچ عنوان

اصلا مگه با شما بودم

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗

بینیش خوبه زاویه عکس خوب نیست مگه همه باید عملی باشن خوب باشن چهرش نچرال و خوبه یکمی لاغرتر بشی سنت ...

هرکی یه نظر داره

منم با اسی بودم نه کس دیگه ای 

معذرت

فقط 29 هفته و 6 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40

واسه تو دلیم دعا کنید❤ 《درخواست دوستی قبول نمیکنم》پست های منفی و غیر محترمانه رو جواب نمیدم💗