2777
2789

خانواده من همیشه باعث میشن آدم بره زیر دین بقیه....

هفته پیش خونه اشون فروختن پول  هم نداشتن بزارن روش ، خونه قبلی یه داستانی داشت که حتی جرات ندارم اینجا بگم.... هیچکس جز من و مادر و خواهرم خبر نداشت و همش هم تقصیر بابای احمقمون بود که باعث شد همسایه ها باهامون بد بشن

خلاصه فروختن اون هفته، همه گفتن وای چرا فروختید و حالا پول ندارید بزارید روش

یک هفته گشتیم بالاخره ی خونه نسبتا خوب با پولمون پیدا کردیم بماند این ی هفته چقد از زندگی افتادم و شوهرم گفت همش تو دیواری....تا یه خونه دیروز پیدا شد

بابام تو شهر خودمون نیس و وقتی گفتیم برا معامله بیا میگه بهم مرخصی نمیدن و اگه بیام اخراجم. خودتون انجامش بدین بنام خودتون!! البته سند دار نیست

ما هم که شامل منو خواهر و مادر هستیم جز داماد سر در نمیاریم زیاد....شوهرم چند بار باهامون اومد بعد گفت به کارام نرسیدم و... 

امروز هم خودمون باهم قهریم.... نمیدونم بگم بیا برا معامله خونه بریم یا نه...۱😭خیلی حس بدیه ...همیشه میگه همکارام پدرخانومشون فلانه... منم قبل ازدواج گفتم بهش بابام نداره توقع نداشته باش.... اما واقعا ی جاهایی برای خودم میشن زحمت

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

منطقیش اینه که بگی بیاد . ولی خیلی زندگیت اشفته هست نمیدونم چی بگم .‌به هر حال وقتی خانواده ات یکم جا گرفتن و فکرت کمتر شد یکم سعی کن به مدیریت زندگیت تمرکز کنی یه قسمتایی دست تو نیست ولی اون قسمتای که دست تو هست یا صبوری کن سکوت کن یا مدیریت کن که اوضاع بهتر پیش بره اینجوری گره نیفته تو همه چی از یه طرف قهری از یه طرف اون ناراضیه از چیزی که از اول میدونسته . پدر بی مسیولته و خرابکاری کرده دور قبل . ... سخته اینجوری

اگر دوست داشتید لطفا برای شادی روح مامانم یک صلوات بفرستید 💚

الانکه نه،  اونموقع که پول داشتم یه دفعه تلفن کردم شوهرم گفتم خونه خریدم بیا ضامنم شو،  چکار به کار مردا دارین . مبایعه نامه رو خوب بخون،  حق فسخ داشته باشه،  و الکی چیزیرو امضا نزن