2777
2789

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تایپ همین مطلب هم قسمته 

اگر منظور شما جبر است خیر 

چنین نیست 

شما میتونید بهترین قضا و قدر را بسازید 

بهترین ازدواج را انجام بدید بهترین دختر را بگیرید برای برادرتان 

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود

تایپ همین مطلب هم قسمته اگر منظور شما جبر است خیر چنین نیست شما میتونید بهترین قضا و قدر را بسازید ب ...

تناقض در این حد 

وقتی میگید میتونید بسازید یعنی قسمت نیست 

وقتی میگید چه سختکوش باشید چه بیخیال  سر

پیامبرص رو سحر کردند و ایه نازل شد سوره ناس و فلق حالا چون میون هشت میلیارد انسان شما قبول نداری یعن ...

مگه الان پیامبر هست که ساحران اون موقع باشن !!! وجود داشته رو کار ندارم . ولی نسل اونا متقرض شده . و الان فقط پول الکی از امثال شما ک باور دارید میگیرن و کاری هم نمیتونن ! والا جنسای چند سال پیش دیگه وجود ندهره . چه برسه به ساحران دوران پیامبر و ....

البته . اون هشت میلیاردی ک میکی .. افراد معدودی مث تو قبول دارن ! نه همگی ! یه تاپیک بزن . بجز چارتا آدم فوق سنتی و تو گذشته مونده .. میگن اره هس . ولی واقعا نیس . 

تناقض در این حد وقتی میگید میتونید بسازید یعنی قسمت نیست وقتی میگید چه سختکوش باشید چه بیخیال سر

ما هر کاری انجام میدیم با اراده و اختیار خودمون هست که این اراده و اختیار در طول اراده خداست . پس تایپ همین مطلب به اراده خدا بود .

دوستان میگن ازدواج قسمته یعنی از قبل نوشته شده ما هیچ اختیاری نداریم هیچی نمیتونیم تلاش کنیم فایده نداره وقتی قراره زن من فلانی بشه من هرجا برم خواستگاری فایده نداره 

وقتی قراره فلانی شوهرم بشه من هر کار بکنم فایده نداره فلانی شوهرم میشه.خیر چنین نیست 

این قسمت رو ما قبول نداریم .

با تلاش و کوشش و دعا مثلا ما ازدواج میکنیم که این قسمت را با تلاشی با حول و قوه الهی بود انجام دادیم در طول اراده خدا .

بازم هر جاش متوجه نشدین بگید توضیح میدم

لطفا سوال شخصی نپرسید سولات معارفی و اعتقادی پاسخگو خواهم بود