2777
2789
عنوان

اول صبح شوهرم عصبیم کرد با کارش

170 بازدید | 7 پست

ی ماهه هی ب شوخی بهم تیکه میندازه ک چقدر میخوابی یا مثلأ میرم بغلش ب شوخی پسم میزنه بد خودش میاد بغلم میکنه یا مثلأ دیشب گفتم بیا رابطه بذاریم گفت نه خلاصه ک ازم فاصله گرفته و با ی شوخیای تلخ و مسخره حالمو بد میکنه منم هیچی نگفتم میدونم چون وضع مالیش خرابه الان اینجوریه خاستم درکش کنم بد امروز صبح بیدار شد مثلأ داشت منو بوس میکرد من گردنمو گرفتم بالا چون راه نفسم بسته میشه کلأ از دهن نفس میکشم بد وایساد داد زدن ک چرا اینجوری میکنی واسش توضیح دادم بد گفت پشتمو بخارون خاروندم یهو گفت این چ وضعشه اصلأ نمیخام منم گفتم نخا ب جهنم بد گفت برو شیر برام داغ کن مثلأ داشت میخندید صداشم انداخته بود رو کلش گفتم نمیرم خودت برو منم هم میخندیدم هم گفتم نمیرم مثل خودش بد قهر کرد منم محل سگ بهش نذاشتم کوه انرژی منفی شده میاد خونه ن میخنده ن حرفی منم تا حرف میزنم یا اسگلم میکنه یا تیکه میندازه

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزممم پسرا یه کرم ریزی ذاتی دارن 😂🤦🏻‍♀️بنظرم رفتارش فقط به شوخی میخوره! شماهم یه مقدار باهاش شو ...

ی ذره کرم ریزی رو دارن ولی این کرم نیست ی ذره هم نیست ی سره با عصبانیت باهام حرف میزنه مثل سگ شده خب من چیکار کنم براش اون موقعی ک کارش بهتر بود خودمو کشتم ی ذره پس انداز کن نکرد الان من باید تاوان بی فکر بودنشونو بدم

احساس میکنم اگ یکم آرومتر باشی تو اونم اروم بشه. چون مردا لجبازن. تو دیگه لجبازی نکن تا زندگی تلخ ن ...

خب ی ماه دارم همین کارو میکنم بااینکه باردارم مراعاتشو میکنم ولی اون هی بدتر میکنه