2777
2789

فاکتور هم انداختیم رفته .رو گونی نوشته سرلاشه  اومدم خونه متوجه شدم.میگه بخور بره بابا ۱۰ کیلو هم هست .میگم پس بده نمی‌بره  البته فروشگاهش هم به ما دوره یکم 

الا بذکر الله تطمئن القلوب

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

برنج نیم دونه خیلی خوشمزه هست من برای مصرف خودمون نیم دونه دمی میکنم همیشه بسیار خوش طعم و لذید هست ،برای سوپ و شله زرد و شیر برنج هم من مصرف میکنم ،به نظرم داشته باش بدت نمیاد ازش 

نصف زندگیم صرف این شد به آدمهای مهم زندگیم بفهمونم باباااااا من دشمنت نیستم با من نجنگ ..... دلم میخواد سی کیلو کم کنم واسم صلوات بفرستید تا بتونم ......هرکس امضامو بخونه صلوات نفرسته تا فردا یک کیلو چربی اضافه می‌کنه از من به شما نصیحت 😁😁😁😁

خیلی بهتر و به صرفه تره و قاطی هم نداره باور کن اینا یه برنج پنجاه تومنی رو  قاطی طارم ناب می کنن و می فروشن دویست و خورده ای اما نیم دونه دیگه حداقل قاطی نداره. بخصوص اگه شوید لوبیایی عدسی چیزی قاطیش کنی اصلا مشخص نمیشه نیم دونه است

اصلا نمیتونی بخوری اگه تا حالا نخوردی مگر اینکه با برنج معمولی قاطیش کنی خوب بشه

بابا برنج ها نصفش برنج دونه بلنده نصفش نیم دونه. اخه شکل و اندازه برنج یعنی اینقدر مهمه که نشد خورد؟من خودم همیشه قاطی برنجم خورده برنج شمالی میریزم خیلی خوشمزه میشه و خوش عطر

هُوَ رَبُّ المُستَحیل و أنت تبكي عَلَي المُمكن.او خداوند ناممکن هاست،در حالی که تو بر ممکن ها گریه میکنی
برنج نیم دونه خیلی خوشمزه هست من برای مصرف خودمون نیم دونه دمی میکنم همیشه بسیار خوش طعم و لذید هست ...

طرز تهیه شیر برنج رو میشه بدین بهم میخوام برای اولین بار درست کنم 🙈

مثل شیشه باش هرکی شکستت بِبُرش 🤞🏻🤙🏻💁🏻‍♀️                     ماها که بابامون پولدار نبوده یه چیزی رو خوب یاد گرفتیم ،،،، اینکه خیلی راحت قید چیزایی که دوس داریمو می‌زنیم ، پس یه لطفی در حقمون بکن سلطان ، اگه دوسمون داری           زیاد ناز نکن ......                                                                      💫 من یه اسفندی ام 🌨️ مغرور ، جذاب ، لجباز 💫