2777
2789
عنوان

خونریزی بعد از رابطه😟 بیاید کمک

334 بازدید | 16 پست

سلام

من پلی کیستیک بودم خرداد عمل کردم پریودام منظم تر شدند . 

آخرین پریودم ۱۲ آبان بوده

۱۰ روز پیش ترشح سفید داشتم که انگار نشونه تخمک گذاری بود

چهار پنج روز پیش یه قطره خون قرمز دیدم و یه ترشح قهوه ای احساس کردم لکه لانه گزینیه

دوباره امروز بعد از رابطه ترشح قرمز دیدم

شما باردار بودین بعد از رابطه و انقباضات رحمی لکه دیدین؟ یا ممکنه این پریودی باشه نیومده باشه بیرون و با هر بار نزدیکی کمی تحریک شده باشه؟

❌️❌️❌️ لایک نکن لطفا ❌️❌️❌️
بارداری بچت پسره

جدی شما اینطوری بودی؟

چند روز بعد از اون لکه که دیدی بیبی چک زدی

من روز بعد از اون لکه رفتم آزمایش دادم منفی بود

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

احتمال داره ک باردار باشی بی بی چک بزن 

یه دختر ۲۰ساله ام اهل شمال کشور 😍😍متاهلم 💍❤️و متعهد به مردی که الان تمام داراییه منه مردونه پام وایستاد منم زنونه پاش وایمیستم✋️🥲❤من خانوم‌ِ یه آقای تخسِ چشم و ابرو مشکی با موهای فرفری ام😍😍🥲عاشق بچهام ولی خودم هنوز مادر نشدم 🥲🥲عاشق غذا خوردنم ولی فعلا رژیمم😁😁۱۸کیلو کم‌کردم و هنوزم کلی مونده تا هدفم 😌💪عاشق کتاب خوندن و رمان هام 🤭راستی کاربری چهارممه عضو جدید نیستم😬
جدی شما اینطوری بودی؟چند روز بعد از اون لکه که دیدی بیبی چک زدیمن روز بعد از اون لکه رفتم آزمایش داد ...

دختر خالم مثل شما بود 

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚
احتمال داره ک باردار باشی بی بی چک بزن

بخدا انقدر این ماه بیبی چک زدم دیگه استرس می گیرم صبر کردم قشنگ یک هفته دیگه بگذره که اگه منفی بود برم آمپول پروژسترون بزنم پریود شم .

راسته که میگن آمپول پروژسترون اگه باردارم باشی ضرر نداره و جای بچه رو سفت تر می کنه ؟

بخدا انقدر این ماه بیبی چک زدم دیگه استرس می گیرم صبر کردم قشنگ یک هفته دیگه بگذره که اگه منفی بود ب ...

سعی کن تا تکلیفت مشخص نیست رابطه کمتر داشته باشی .آمپول نمیدونم ولی شیافش خیلی خوبه برا باردارکه احتمال سقط داره

من به دست های خدا خیره شدم معجزه کرد،💚💚
سعی کن تا تکلیفت مشخص نیست رابطه کمتر داشته باشی .آمپول نمیدونم ولی شیافش خیلی خوبه برا باردارکه احت ...

بله درسته

خودمم خیلی دودل بودم گفتم مرگ یه بار شیونم یه بار بذار اگه پریودیه زودتر بیاد بیرون بیخود توهم بارداری نزنم .

مرسی از راهنماییت 😘

من باردار بودم رابطه داشتم ولی نمی‌دونستم باردارم اولاش همینطوری خونریزی گرفتم و لکه هم دیدم

خدا بهم رحم کرد بچم طوریش نشد

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...
من باردار بودم رابطه داشتم ولی نمی‌دونستم باردارم اولاش همینطوری خونریزی گرفتم و لکه هم دیدمخدا بهم ...

خدا رو شکر

انشالله سلامت باشه

دعا کنید منم باردار باشم از دست توهمات راحت شم یه پسر ۱۰ ساله دارم از اون موقع که اون رو به دنیا آوردم جلوگیری نکردم تا الان

خدا رو شکرانشالله سلامت باشهدعا کنید منم باردار باشم از دست توهمات راحت شم یه پسر ۱۰ ساله دارم از او ...

عزیزم ان شالله باردار باشی

من یک ملکه  هستم....ملکه  "خودم "   ....به خودم احترام میزارم و برای خودم ارزش قائلم.....کاربری قبلیم ترکید😭"شهرزاد قصه هاااااام" سابق هستم...
برو دکتر. دکتر. دکتر. این زن ها هیچگونه جواب کاملی برای حرفت ندارن. سلامتیت رو به خطر ننداز.

بخدا میدونم

اما انقدر بیبی چک زدم و آزمایش دادم دیگه توان روحیشو ندارم باز برم دکتر، میگم صبر کنم یه هفته بگذره اگه بخواد بارداری باشه آزمایش نشون بده .

حالا به میوم و زخم و عفونت قارچی مشکوک شدم انشالله شنبه میرم دکتر