2777
2789

دخترم ۱۱ سالگی قدش ۱۳۰  بود که رشد سینش شروع شد زیر نظر دکتر غدد بود   عکس مچ دست گرفتم   ۸ونیم بود   ازمایش هورمونی هم دادیم خیلی پایین بود هورمون رشد وتوقف رشد داشت  وزنشم  ۲۶ بود دکتر غدد گفت  لازمه امپول رشد  شروع کنیم    سه سال آمپول رشد زد ۱۴ سالگی  ۱۵۷  بود که  امپول رشد رو دکتر قطع کرد چون صفحات رشدش  داشتن بسته میشدن   الان ۱۵ سالشه قدش ۱۶۰   وزنشم ۴۵     دختر من اگه  امپول رشد نمیزد   دکتر میگفت  قدش ۱۴۵ میشد      برای بعضی ها امپول رشد   لازمه  پس نمیشه به  همه بگیم عوارض داره نزنید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نه سال طبیعیه اگه قدش نرمالهطول میکشه تا پریود شهدو سال بعد رویش موی زائد پریود میشه که میشه ۱۱سالگی ...

من خودم سیزده سالگی پریود شدم کلاس پنجم بودم کم کم مو زائد در میومد ولی دخترم کلاس سوم خیلی زوده 

بلوغ زودرس چیه هی یاد گرفتن خانم ها؟زیر ۸سال میشه زودرس

شروع علائم از سن ۹ کاملا طبیعی هست

موی زائد هم بخشی از فرایند بلوغ

براش کرم موبر بخر 

به امید خدا در قدس سلفی خواهیم گرفت