2777
2789

همیشه می گفتم مگه میشه حضرت مهدی بیاد آدم ها از تو جیب هم پول بردارن 

مردم در آسایش زندگی کنند کسی به مادیات توجه نکنه 

اما یک معجزه زندگیمو تغییر داد 

اونم امام حسین بود میگن هر شب زیارت عاشورا بخونید 

زیاد می خوندم وچیزی نمی دیدم تا اتفاق عجیبی افتاد

چیشد

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

پرچمی آوردن گفتن مال حرم هست  به خودم گفتم 

گفتم ای بابا این بت پرستی ها چیه به پرچم چسبیدن 

نمی دونم چی شد که پرچمی گرفتم و زاز و زار گریه کردم گفتم تو هم این اشک منو ببر پیش امام حسین 

آخه گفتن قرار باز برگردوننش

خب

يک‌ روز كه تصورش را نمیكنی،جايی كه در خواب هم نديده‌ای،لحظه‌ای كه به هيچ چيز فكر نمیکنی،و تازه رها شده ای از بند آرزو،از جانب پروردگار دريافت خواهی كرد ،چيزی فراتر از آنچه در طلبش بودی...

اما بعدش من به خونه اومدم و سه روز بعد گویا زمین و زمان برای هدایت و کمک به من بسیج شدن 

به خداوندی خدا بارها شنیده و خوانده بودم جهان ساخته انرژی های درونی شماست اما درکش نمی کردم 

اما درست ولی نیرویی از درم منو هدایت می کرد 

اصلا گویا نیرویی عجیب در من شکوفا شد هیچ کس جز خودم نبودنم  حتی متوجه بودم که الان نیرویی دیگر به سراغ پسرم آمده و آن نیروی درونی منو به سمت پسرم برد دستمو گذاشتم رو سرش فرمان دادم خارج شو وگرنه با من طرفی 

بچه ام گفت مامان چکار کردی سرم یاوری شد سبک شدم احساس راحتی دارم