2777
2789

دیشب ساعت ۹ اومد خونه داداشم

داداشمم خونه نبود دیشب تنها بودیم

قرمه اورده بود که بوش پیچیده گفتم بیارم اومد خونه نشست جلو زنداداشم گفت من سیدم باید بخوری از غذایی که اوردم اونقدر ترسیدممم

خب درستش اینه اگه اورده بزاره بره دیگه مجبور نکنه که بخور

بهونمون این شد که دکتر گفته تا ۱ ساعت بعد قرص چیزی نخور قبل کرد ولی نمیرفت تا اون یه ساعت بگذره دیگه الکی گفتم شوهرم و داداشم دارن میان پاشد رفت 

رفتنیم میگفت تورو روح بابات بزار بخوره🫥

الانم همینجوری مونده نزاشتم بخوره کسی

لایک نکن خواهر منننن  

همسایه زن داداشتو مجبور کرد یا زن داداشت تورو؟

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

همسایههی میگفت بخور مرگ من بخور

چه عجیب بود رفتارش

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!

همسایه زن داداشتو مجبور کرد یا زن داداشت تورو؟

گزینه اول 

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

ماهم ی بار همسایه خونه دوست مامانم ک دو کوچه  بالاتره ی بار داداش کوچیکمو دیده بعداز دو سه روز برامون ساعت ۱۱شب نان محلی اورده بود ماهم نخوردیم 

البته اون خانمه رو میشناختیم ک اهل جادو وجنبله

سلام اسمم زینب هستش ۳۵ سالمه وتو جای خیلی کوچیک زندگی میکنم و اینجا دختراشونو زیر ۲۰شوهر میدن و ب چشم پیر زن ۹۹ساله نگام میکنن میشه لطفا ی صلوات مهمونم کنید؟ ؟؟

خودشم همسایه ای اخیرا اسباب کشی کردهنمیدونم چرا اوکجوری میکرد

اصلا ندید خدایی نکرده چیزی میشه،،،الان خودی به آدم رحم نمیکنه چه برسه همسایه

یاد زنموم افتادم من زنموم خودش دعانویسه و‌ مینویسه هرچی می اورد اینجوری گیر میداد باید بخورید ما الکی همیشه یه بهونه داشتیم بعد موقع اومدن به خونه سطل اشغال مینداختیم

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....

اره بخدا همین دیروز قضیه گروگان گیرای رشتی نزدیکترین فرد بهشون همدست بود اعتماد نکنید اصلا

اره دقیقا منم شنیدم وحشت کردم

اینجا خواهشا تاپیک شغل دارایی چقد طلا دارید میزنن شرکت نکنید

یا عکس خونه بذارید یا عکس طلا...

اصلا نرید

توتاپیک های من شاهدلحظات خوش من👧هستید🦋🇮🇷 درخواست دوستی قبول نمیکنم لطفا درخواست ندید🌷https://daigo.ir/secret/5451020870  💚-:)....