2777
2789
عنوان

از صبحهای جمعه متنفرم 😭

182 بازدید | 19 پست

یه صبح جمعه بود ک بابا رفت و دیگه برنگشت

از اون ساعت ک زنگ زدم اورژانش

اون ساعت‌هایی ک نمیدونستم قرار چی به سرمون بیاد و دستپاچه بودم

از همش متنفرم

از اون دکتر و بیمارستان 😭😭😭

من خودم رو نبخشیدم بابای عزیزم

هرگز خودم رو شایسته بخشش نمیدونم

😭😭

جانم بسوختی و به دل دوست دارمت... بابای عزیزم🖤تنها چیزی ک آرومم میکنه اینه که بالاخره همدیگه رو می‌بینیم 😭

متاسفم🥺🫂

روحشون در آرامش باشه الهی

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

خو بگیر بخواب مجبوری به این زودی بیدار شدی؟

الان خودت فهمیدی چی گفتی 

جانم بسوختی و به دل دوست دارمت... بابای عزیزم🖤تنها چیزی ک آرومم میکنه اینه که بالاخره همدیگه رو می‌بینیم 😭

قلب ما هم کباب شد.......چرا خودتو نمی‌بخشی؟؟؟مگه خدای نکرده چ کردی؟

اون بيمارستان نباید میرفت 😭😭😭

خب اگه متنفری امروز که جمعه اس چرا بیدار شدی صبح زود

چه ربطی به تاپیک من داره 

یعنی بخوابم دیگه متنفرم نیستم 

الان خودت فهمیدی چی گفتی

ببخشید من فقط عنوان رو خوندم روح پدرتون شاد

فقط اینو بهت بگم که مرگ و زندگی دست خداست و قشنگ نیست به خودت مرتبه خدایی بدی و خودت رو باعث مرگ کسی بدونی

هر اتفاقی که افتاده خواست خدا بوده

خب اگه متنفری امروز که جمعه اس چرا بیدار شدی صبح زود

🥲🥲🥲🥲

دخترم نفس من تا ابد مواظبتم درسته یه اتفاق باعث شد مشکلات زیادی پیش بیاره برامون ولی من ۵ ساله شبانه روز ناراحتم لحظه ای حادثه تلخ یادم نرفته همیشه مواظبتم و دوستت دارم 💖

رحشون شاد براشون فاتحه و قرآن بخونید 

تاثیر زیادی داره

همین فقط بدرشون میخوره

📛 هر احمقی میتونه بهت بگه دوستت داره ولی آدمهای محدودی میتونن بهت ثابت کنن که دوســتت دارن...👉
چه ربطی به تاپیک من داره یعنی بخوابم دیگه متنفرم نیستم

بنده خدا داره میگه وقتی حالتو بد میکنه بهترع بخوابی🤦‍♀️

به زودی یه عدد دانشجو دندونپزشکی میشم 🤝🏻😁                                                            

چه ربطی به تاپیک من داره یعنی بخوابم دیگه متنفرم نیستم

عزیزم بگو که منو بخشیدی نمی دونم چرا فقط تاپیک رو خوندم و اون جواب رو دادم الانم اشکم در اومده از بی فکری و بی توجهی خودم

فقط اینو بهت بگم که مرگ و زندگی دست خداست و قشنگ نیست به خودت مرتبه خدایی بدی و خودت رو باعث مرگ کسی بدونی

هر اتفاقی که افتاده خواست خدا بوده

همون طور که بچه های دیگه هم گفتن دعا و خیراته که برای رفتگان فایده داره نه غم و ناراحتی و پشیمونی ما. حتما انقدر پدر مهربونی بودن و الان تنها چیزی که نمیخوان از اون دنیا شاهدش باشن غم و ناراحتی شماس

بنده خدا داره میگه وقتی حالتو بد میکنه بهترع بخوابی🤦‍♀️

چقد درکش براتون سخته