2777
2789
عنوان

وقتی تو انتخاب همسر دقت نکنی بچتم بیچاره میشه

| مشاهده متن کامل بحث + 1336 بازدید | 111 پست
عزیزم خیلی متاسفم ناراحت شدم برات ،کاش همسرت قدر خانم فهمیده ای مثل شما رو میدونست و زندگیشو خراب نم ...

ممنون گلم من خودم طلاق خواستم اون که از خداش بود بمونم و باهاش بسازم ولی دیدم داره خیلی فشار به اعصابم میاد و اگه جداشم حداقل اعصابم سالمه بتونم همون هفته ای یکی دو روز رابطه سالمی با بچه داشته باشم. ولی خوبیش این بود که پدرش واقعا اون حرفام روش اثر گذاشت و الان خیلی بیشتر به بچه رسیدگی می کنه

ممنون گلم من خودم طلاق خواستم اون که از خداش بود بمونم و باهاش بسازم ولی دیدم داره خیلی فشار به اعصا ...

یعنی الان بچه هاتو هفته ای دوروز میبینی؟

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

[QUOTE=367766420]یعنی الان بچه هاتو هفته ای دوروز میبینی؟[/QUOTE

اوایل بازی در میاورد می گفت مهمونی نمیشه ببریش یا فقط همون هفته ای یه بار ولی من اصلا حساسیت نشون ندادم وقتی بهش ثابت شد که بچه با فامیل من بیشتر بهش خوش میگذره دیگه بازی در نیاورد.

بچه من بزرگ شده ۱۵ سال قمریش کامله دیگه هر زمان بخواد بیاد پیش من هم باباش نمیتونه مخالفت کنه

[QUOTE=367766420]یعنی الان بچه هاتو هفته ای دوروز میبینی؟[/QUOTEاوایل بازی در میاورد می گفت مهمونی ن ...

بمیرم برا دلت انشاالله از پسرت خیر ببینی 💔

من دوام آوردم، بازهم دوام می آورم                                                ولی دلم میخواست معنی زندگی ام                                               چیزی بیشتر از دوام آوردن باشد 

خدا نکنه عزیزم. خدا رو شکر زندگی خوبی دارم. حتی قبل طلاقم احساس بدبختی نمی کردم چون خوشبختی یه چیز د ...

میشه باهم دوست بشیم هم صحبتی با شما خیلی بهم ارامش میده البته اگه مزاحم نیستم ؟ کاش بگی چجور به این نقطه رسیدی احساس میکنم دیگه دارم کم میارم اینقدر فکر میکنم غصه میخورم احساس افسردگی دارم هیچی خوشحالم نمیکنه

سلام عزیزم خوبی من حس میکنم شوهرت بیمار روانیه درست میگم؟ ؟ ؟‌شغلش چیه در جامعه چجور ادمیه ؟ ؟

سلام مرسی فداتشم عزیزی، نه بابا دیوونه نیست که اگه به حرفش باشی انصافا ادم خوبیه درکل زود عصبی میشه سنش کمتر بودنی دائم تو کلانتری بود یک بارم چاقو خورد هنوزم چسبندگی روده داره الان خیلی بهتر شده شکر خدا 

بچه رو ببر پیش مشاور اگه نمیخوای آسیب جدی ببینه و اینکه اگه وضعیت انقدر بد بود چرا دوباره اقدام کردی ...

مشاور خوب خانوم سراغ ندارم دوتا مشاور حرف زدم گفت جدا شو یدونه هم راه کار های اشتباه میداد باعث دعوا میشد دیگه چشمم ترسید 

خب وقتی مشاور میگه جدا شو دیگه میخوای از ما چی رو بشنوی ؟

مشاوری که باهاش صحبت کردم سواد کافی نداشت تا نوک بینیشو میدید فقط ، هیچی والا اینجا هم همه میگن جدا شو 

مشاوری که باهاش صحبت کردم سواد کافی نداشت تا نوک بینیشو میدید فقط ، هیچی والا اینجا هم همه میگن جدا ...

شما با دو تا مشاور صحبت کردی و دوتاشون گفتن جدا شو 

ببین برای دوام رابطه دو نفر باید تلاش بکنن 

ولی شوهر شما هیچ تلاشی نمیکنه 

خب در این شرایط آدم واقعا باید چیکار بکنه ؟

توی رابطه ای بمونه که طرف مقابل اصلا اقدامی انجام نمیده ؟

الان هم خودت و هم دخترت دارین اذیت میشین 

ولی باز هم اگه میخوای مطمئن بشی به چند تا روانشناس زنگ بزن و باهاشون صحبت بکن و راهکار بخواه 

ببین اونا چی میگن

مشاوری که باهاش صحبت کردم سواد کافی نداشت تا نوک بینیشو میدید فقط ، هیچی والا اینجا هم همه میگن جدا ...

https://simiaroom.com/

https://doctoreto.com/doctors/telehealth/speciality/psychologist

https://www.drsaina.com/landings/mental-health/?utm_source=google&utm_medium=cpc&utm_campaign=MentalHealth&utm_content=Psychologist&gad_source=1&gclid=CjwKCAiAp4O8BhAkEiwAqv2UqIVujI6uP0eLdIKMr5Cr84LdJzCpPQhmztQ5_UR--B-6uap9Yl0LPBoCbzMQAvD_BwE

https://hamkadeh.com/landings/XuHBx?utm_keyword=2021&gad_source=1&gclid=CjwKCAiAp4O8BhAkEiwAqv2UqCcuhjZ6y2X9WdzRxR_PD1jXq7IkLvz_IHwQu13S_5JyRixBRhYjjBoCXPgQAvD_BwE

اینا چهار تا سایت هستن 

قشنگ بشین باهاشون صحبت بکن 

ببین چی بهت میگن 

شما با دو تا مشاور صحبت کردی و دوتاشون گفتن جدا شو ببین برای دوام رابطه دو نفر باید تلاش بکنن ولی شو ...

دیگه نصف بیشتر عمرمون رفته دخترمم نهایت ده سال مهمون منه بعد انشاالله بخت خوب نصیبش میشه میره زندگی میکنه