2777
2789

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

مرد متاهل چرا باید با دوست دوران مجردی اونم بدون همسرش بره سفر؟؟؟

دوستاش متاهلن از بچگی باهم هستن و اینکه واقعا من این مدت اذیت بودم خواستم نباشه تنها باشم 

خسته ام....

تنها اتفاقی میوفته اینکه عادت میکنه به رفتن بدون تو .من که نمیپسندم.من اگه بودم میگفتم بیا باهم بریم.چرا باید با دیگران بره.اگه جایی باشه دوست نداشته باشم و کاری باشه میزارم بره.ولی تفریحی و خوشگزرونی را تنهایی نمیپسندم.

تنها اتفاقی میوفته اینکه عادت میکنه به رفتن بدون تو .من که نمیپسندم.من اگه بودم میگفتم بیا باهم بریم ...

بیخچال اعصاب و روان منو بهم ریخته اونقدر باهم سرخانوادش دعوا کردیم ک نگو

خسته ام....
یکم ترس اینکه بره برنگرده یکمم حسودی

هم تازه عروسی هم اینک خودت اجازه دادی هم اینک حسودی میکنی عجیبه واقعا..من ک ب شوهرم گفتم دوست تعطیل...فقط همکاراش هستن اونم محل کار،ن وقتای دیگ.شماهم بلخره هرجورمصلحت زندگیتومیدونی.ولی خوب نیس با دوستاش برن شمال