2777
2789
عنوان

دارم به شوهرم بی تفاوت میشم

| مشاهده متن کامل بحث + 692 بازدید | 52 پست

رابطه اصلااااااااا

شناخت بیشتر

ناراحتیات بگو مسائل رو ببین حل میکنه یا ن

ببین این مرحلت حساسه اگ از مغزت استفاده نکنی بدبخت میشی در اینده. چشماتو باز کن تا اخر

چیزی ک تو عقد میبینی بعد عروسی غلیظ تره

اگ جوابتو ندادم یعنی لیاقتِ جوابم رو نداشتی! 🤪🤪

قربون دهنت اجی کاش توبودی اون موقع میزدی تودهنم بم میفهموندی ک بابااااااااااااازندگی سخته اجی بعدافت ...

زندگی واسه همه سخته .نماز بخون .دعا روزی یک بار زیارت عاشورا بخون معجزس ‌.

فتوشاپ رایگان طراحی کارت ویزیت طراح کارت پستال طراح کاتالوگ 

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

به طرفین بستگی داره منو همسرم هر دو قرار شد در مورد بکارت و روابط قبلی جفتمون چیزی نگیم گذشته گذشته

ببین یکی کلا بکارت نداره اون بحثش جداست 

ولی اونی که داره و براش مهم بوده 

اگه از دستش بده جدا شدن براش سخت میشه یه جور اهرم فشار میشه براش که جلوی تصمیمات بعدیشو بگیره 

ان شالله که همسر استارتر آدم خوبیه و اصلا کار به اینجاها نمیکشه 

اما خب واقعا شناخت طرف توی دوران عقد مهمه

خداوند می بیند و میپوشاند مردم نمی بینند و فریاد میزنند..
رابطه اصلاااااااااشناخت بیشترناراحتیات بگو مسائل رو ببین حل میکنه یا نببین این مرحلت حساسه اگ از مغز ...

شناخت واسه دوستی و نامزدی اینا ۴ ماه هست رسماً قانونا شرعا زن و شوهر هستند رابطه نداشتن بیشتر از ۴ ماه مکروه یا حرامه فکر کنم

کاش تو اینجا بودی 💔

شما الان ازدواج کردی و نباید در مقابل خواسته های همسرت مقاومت کنی که حالا هر خواسته ای

یعنی چی حالا هر خواسته ای شوهر کرده اسیر نگرفتنش‌که🙄مگه ما برده هستیم ک هرچی گفتن بگیم چشم چه تفکر اشتباهی دارین عجبببببب

اتفاقاً باید رابطه داشت تا طبع طرف و سردی و گرمی دستت بیاد

چه بی ربط اکثر کسایی ک میشناسم و تو همین سایت گفتن ک دوره عقد رابطه نداشتن یعنی صرفا رابطه توی عقد برای شناخت گرمی و سردی هست از کجا اینو میگین؟

رابطه کامل فقط فقط بعد از ازدواج خوبه چون مخصوصا تو هفته اول یه سری دستوراته تغذیه ای و پزشکی باید رعایت شه نمیشه تو عقد مثلا به مادرش بگه من دیروز هایمنمو از دست دادم فلان چیزو برام درست کن در ثانی اگه بارداری پیش بیاد خوب نیس عروس و دوماد باید یه مدت بچه دار نشن تا یه سری تفریحات دو نفره داشته باشن

رابطه کامل فقط فقط بعد از ازدواج خوبه چون مخصوصا تو هفته اول یه سری دستوراته تغذیه ای و پزشکی باید ر ...

درسته عجیبه ک چندنفر دارن تاکید میکنن هرچی شوهرت گفت باید انجام بدی و باید رابطه داشته باشی حرامه اگه نکنی😂پس عروسی واسه چی گذاشتن؟ میگن باید توی عقد رابطه داشته باشی بفهمی طرف سرده یا گرم

چه راهنمایی هایی میکنن اسی رو امیدوارم گوش نده

درسته عجیبه ک چندنفر دارن تاکید میکنن هرچی شوهرت گفت باید انجام بدی و باید رابطه داشته باشی حرامه اگ ...

تجربشون کمه خیلی راه ها واسه ارضای نیاز جنسی هست ولی رابطه کامل رو بهترین مشاورا هم توصیه نمیکنن ولی متأسفانه یه سری کاربرا ....

والا اون اصلا به فکر من نیست. من واقعا اذیت میشم اون به فکر پول هتله. بهش گفتم میگه دو تومن واسه یه ...

چه زشت؟! چقدر سطحی نگره

بنظرم به دید مثبت نگاه کن که تاحالا رابطه نداشتین و دقیق و جدی در مورد این مرد فکر کن

درسته عجیبه ک چندنفر دارن تاکید میکنن هرچی شوهرت گفت باید انجام بدی و باید رابطه داشته باشی حرامه اگ ...

در مورد رابطه توی عقد بطور کلی من موافقم

نه دخول کامل

اما از همین رابطه است که خیلی چیزها مشخص میشه

از نوع رابطه به خیلی از انحرافات ذهنی میشه رسید

از رابطه به خیلی از ضعف های جسمی و اخلاقی میشه رسید