2777
2789
عنوان

سقط جنین

198 بازدید | 18 پست

خانوم ها قلب بچه ام تشکیل نشده دکتربهم گفت شنبه یه سونودیگه انجام بده بعدنامه سقط میدم دیشب افتادم روی خونریزی یهو یه تیکه گوشت ازم افتادهرچی گرمی خوردم وراه رفتم بقیه اش نیفتادحالایه کم دیگه میخام برم برای دویدن وگرمی خوردن تابیفته کارم به کورتاژ وبیمارستان نرسه دیگه.کسی چیزی بلدنیس راهنمایی ام کنه انجام بدم زودترهمه اش بیفته

من پارسال اینطور بودم 

رفتم دکتر ، یه دارو هست البته با نسخه به اسم مترژن که برای پاکسازی رحم هه و خیلی کمکم کرد 

اگه رفتی دکتر بگو تا جای ممکن نمی‌خوای کورتاژ شی

هفته چند بودی ؟ 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

از کجا می‌دونین کامل دفع نشده؟

چون دفعه قبلی حاملگی پوچ بودیه چیزسفیداندازه کف دست که جفتی هس افتادبایه کیسه خالی. اماالان فقط یه تیکه کوچک افتادمیدونم هنوزخیلی مونده

من پارسال اینطور بودم رفتم دکتر ، یه دارو هست البته با نسخه به اسم مترژن که برای پاکسازی رحم هه و خی ...

امروزدکترنیس بیمارستان جمعه هس همه اش پرستاروماماهای که چیزی بلندنیستن شهرماکوچکه حتی برای زایمان اذیت میدهند بهش میگن کشتارگاه اصلا کسی به کسی نیس

متاسفم بابت این اتفاق..شنیدم گیاه عروس پشت پرده خوبع من خودمم دوتا سقط داشتم تا میتونی راه برو حتی طناب بزن تا کامل بیاد و نمونع چون درد داری همش و امکان عفونت هست بعدش حتمن سونو بده چیزای گرم و مقوی مثل کاچی جیگر روغن حیوانی بخور خودتو کمر و پاهاتو گرم نگه دار قرص اهن و فولیک اسید هم حتمن مصرف کن

آرزوهای دفن شده🖇️وقوع معجزع زندگیم از طرف خدام (خرابش کردم دعا کنید دوباره بدستش بیارم توروخدا ی صلوات مهمونم کنید 🥲🙏) هرجا دیدی لایکت کردم بدون برای درخواست صلوات و دعایی بوده که کردی من برای همتون که درخواست دعا داشتین صلوات میفرستم فقد خیلی جاها اعلام نمیکنم 🥰
متاسفم بابت این اتفاق..شنیدم گیاه عروس پشت پرده خوبع من خودمم دوتا سقط داشتم تا میتونی راه برو حتی ط ...

نمیدونم امروزعطاری ها باز هس یانه مرسی عزیزم توروخدا دعا کن بیفته راحت بشم

امروزدکترنیس بیمارستان جمعه هس همه اش پرستاروماماهای که چیزی بلندنیستن شهرماکوچکه حتی برای زایمان اذ ...

من خونریزی شدید افتادم تو شهر با امکانات و ...

تو شهرمون حداقل ۵ تا بیمارستان بزرگ هست باورت میشه اورژانس هیچ جا پذیریم نکرد اونم ساعت ۴ صبح 

شوهرم منو میبرد این بیمارستان و اون بیمارستان 

همش هم میگفتن بزار صبح شه بری سونو بعد ...

حالا خون همه جا رو گرفته بود 

آخرش رفتم یه بیمارستان ، دکتر همش می‌گفت کورتاژ ، ماما که اونجا بود گفت قبول نکن اصلا ، هفته آت پایینه جنین کوچیک بود ، اصلا قبول نکن کورتاژ بشی 

آخر دکتر و راضی کرد این قرص و برام بنویسه 

نمیدونم امروزعطاری ها باز هس یانه مرسی عزیزم توروخدا دعا کن بیفته راحت بشم

قربونت انشالله هم راحت تموم میشه و هم بعدش یه نینی خوشگل و سالم خدا عوض این دردات بهت میده 🙂

آرزوهای دفن شده🖇️وقوع معجزع زندگیم از طرف خدام (خرابش کردم دعا کنید دوباره بدستش بیارم توروخدا ی صلوات مهمونم کنید 🥲🙏) هرجا دیدی لایکت کردم بدون برای درخواست صلوات و دعایی بوده که کردی من برای همتون که درخواست دعا داشتین صلوات میفرستم فقد خیلی جاها اعلام نمیکنم 🥰
من خونریزی شدید افتادم تو شهر با امکانات و ...تو شهرمون حداقل ۵ تا بیمارستان بزرگ هست باورت میشه اور ...

اره عزیز به ادم نمیرسن دوست هام سقط کرذن داخل بیمارستان میڭفتن فقط چنددقیقع یه بارهرکی ازراه میرسه معاینه ات میکنه دست میکنه داخل رحم بازم خداروشکربرای شمابخیرگذشته