2777
2789
عنوان

شوهرم دیشب به دروغ دست گذاشت رو قران

| مشاهده متن کامل بحث + 16474 بازدید | 308 پست

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

بهش گفتی که درجریان کامل اون موضوع هستی و الان فقط توضیح میخوای نه تایید و تکذیبش؟

نه اگه بهش بگم که برنامه نصب کردم که از خونه بیرونم میکنه ابرومو میبره فقط بهش گفتم میدونم داری چکار میکنی و با کی صحبت میکنی

عزیزم بخدا شر میشه برانون من رعشه گرفتم لطفا اصرار نکنید نمیخوام حق و الناس پشت سرم باشه

شر نمیشه حق الناسم نمیشه من شاید زودتر فهمیدم کیه گوش شوهرمو پیچوندم بچه هام اواره نشدن میترسم دیر بشه عقد کنن من خیلی وقته شک دارم تو رو خدا بگو اگر نگی بعدا به من مدیونی اگر خدا نکرده زندگیم تباه بشه

اقا بگو خب همونطور که تو تکلیفت مشخص شد با زندگیت ما هم نیاز داریم بدونیم چند چندیم هر کی مسیولیت ای ...

اپلیکیشن ضبط مکالمه گوگل سرچ کنین انواع مختلف داره

یا گرفتن جزییات کارکرد شماره همسرتون

اگر به گوشیشون دسترسی دارین راحته

نه اگه بهش بگم که برنامه نصب کردم که از خونه بیرونم میکنه ابرومو میبره فقط بهش گفتم میدونم داری چکار ...

بعضی از مردا خیلی وقیحن موندم چطور روشون میشه صاف صاف تو چشمای طرفشون زل بزنن و انکار کنن و همچنان به دروغ گفتنشون ادامه بدن حالا قران هیچی این وسط

یک سیب افتاد و جهان از قانون جاذبه باخبر شد؛ میلیون ها جسد افتاد و بشر معنی انسانیت را درک نکرد..!🍂 زندگی در جایی که یک مشت نادان دور و برت باشد سخت است… اما زندگی در جایی که قدرت دست همان نادانان باشد، وحشتناک است!