2777
2789
عنوان

شوهرم دیشب به دروغ دست گذاشت رو قران

| مشاهده متن کامل بحث + 17454 بازدید | 308 پست
اول تورو هدایت کنه دهن مارو سرویس کردی با شوهرع تحفت

هیچ دلیلی نمیبنم بخوای به شوهرم بگی تحفه .دلیل این همه بی احترامی چیه؟تاپیکمو باور نداری برو بیرون 

@niniyar_1    

@niniyar_2    

@niniyar_3    

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

ببین تاپیکش فیک نیست فقط فکر کنم وسواس فکری و اضطراب داره و نمیخواد همه چیز رو بگه

من دخترم مریضه مریضیشم خیلی سخته خیلی دردمندم شوهرم اسایشمو گرفته تاپیک زدم خودمو خالی کنم این دو تا کاربر که خدا بگم ...اومدن پریدن بهم .جواب بعضی چیزا رو باید خدا بده فقط من نمیتونم

هیچ دلیلی نمیبنم بخوای به شوهرم بگی تحفه .دلیل این همه بی احترامی چیه؟تاپیکمو باور نداری برو بیرون @ ...

تو چرا نی نی یار تگ کردی؟ 🤣

اگه دیگه جوابتو ندادم بدون حوصله بحث با ادم احمق نداشتم و همچنین اعلاناتم باز نکردم
من دخترم مریضه مریضیشم خیلی سخته خیلی دردمندم شوهرم اسایشمو گرفته تاپیک زدم خودمو خالی کنم این دو تا ...

عزیزم ...

رفتم تاپیکهات تنهایی از پس این مشکلات بر نمیای اول خودت رو آروم کن... حالا شوهرت هر غلطی میخواد بکنه دیگه چیکار میشه کرد.

حتما روانشناس و روانپزشک برو الان اولشه اگر عمیق تر بشه خیلی بد میشه اوضاع 

خدا کمکت کنه 

عزیزم ...رفتم تاپیکهات تنهایی از پس این مشکلات بر نمیای اول خودت رو آروم کن... حالا شوهرت هر غلطی می ...

قریونت برم ممنونم بخاطر درکت .امیدوارم خدا بهترینها رو سر راهت بذاره❤️🌸

دوستان فیک یا واقعی کاربران قصدشون راهنمایی بوده

واقعا از صمیم قلب آرزو میکنم که فیک باشه و تجربه ای این چنینی نداشته باشن

اما اگر یک درصد فرض رو برصحت کلامشون بگیریم این توهینا احساس بدتری میده

که به ظاهر بدلیل اختلالات روانی حال حاضرشون که وجود داره نمیتونن راحت بیان کنن مشکلشون رو

و اگر انحرافی شکل نمی‌گرفت اینجا تاپیک ایشون به پربازدیدها تبدیل نمیشد با کامنت های منفی شما دارین اینکارو میکنین

عزیزم ...رفتم تاپیکهات تنهایی از پس این مشکلات بر نمیای اول خودت رو آروم کن... حالا شوهرت هر غلطی می ...

دوستان فیک یا واقعی کاربران قصدشون راهنمایی بودهواقعا از صمیم قلب آرزو میکنم که فیک باشه و تجربه ای ...

از ترس قضاوت مجبورم خفه خون بگیرم.تاپیکو گزارش میزنی عزیزم؟خیر ببینی

ولی من متوجه شدم هم تو شوهرت رو دوست داری

هم اون تورو دوست داره اگر نه برای چی باید برای خودش گناه قسم دروغ قران رو بخوره حتما دلبستگی اندکی به زندگی با شما داره

خواهر شوهرت هم ولش کن احتمالا تو فرهنگشون شوهر نکردن بده ب تو حسادت میکنه 

میمونه صحبت کردن شوهرت با اون خانمی که هیچی راجع بهش نگفتی ... به هر حال گناه هم  جذابیت‌های خاص خودش رو داره 

اگر قرار بود همه عاقبت گناه رو ببینیم ک الان همه پیامبر بودیم...  ما فقط لذت و راحتی گناه رو میتونیم ببینیم  چت با نامحرم هم یکی از اون گناه های در ظاهر شیرینه ولی با روشی ک پیش گرفتی هم نمیتونی جلوشو بگیری 

اونم یه چتی کرده دیگه ولش کن 

برو کتاب زنان زیرک رو بخون ببین چیکار کنی نفر اول چت شوهرت باشی😉

ولی من متوجه شدم هم تو شوهرت رو دوست داریهم اون تورو دوست داره اگر نه برای چی باید برای خودش گناه قس ...

عزیزم شوهرم هیچ دلبستگی نداره فقط حس میکنم میترسه چون دخترم خیلی بیمارستان بستری میشه و من باید کنارش باشم میترسه من بچه رو بذارم برم