2777
2789

عقدی هستم دخترم نامزدم پسر خوب و مهربونی هست دوستم داره اما ی مشکلی که داره بعد از کلی وقت ک همدیگه میبینیم وقتی پیش هم هستیم اونم نهایت تا ۴ روز..چه اون بیاد خونمون بمونه یا من خونشون بمونم شب که میشه هنوز چشممون تو چشم هم نخورده و کنار هم نخابیدیم میگه خابم میاد و میل و حس نمیبینم ازش و هیچ شور و شوقی از بامن بودن تو دوسه روز از لحاظ جنسی نمیبینم..ینی تو این ۴ روز فقط روز اول شب با من میگذرونه از فردای بعد دیگه بی میل و فقط هنوز نخابیدیم میگه خابم میاد..

کسای ک عقدن یا بودن شمام چند روزی ک پیش هم بودین از لحاظ جنسی تو دوسه روز هر شب با هم بودین یا نه؟ ممنون میشم راهنمایی کنید.. چون بحث ایندم هست میترسم نسبت ب رابطه جنسی مشکل یا بی میل یا طوری باشه و تو نامزدی که باید کلی شوق و میل داشته باشیم اما اون اصلا نمیبینم ازش .. من ۲۴ اون ۳۵ سال

اگه شکست مالی یاعاطفی خورده یاداره خیانت میکنه یاکارش سنگینه طبیعیه درغیراین صورت سرده

مثل اونوقتاهنوزدلم برات لک میزنه                                حسرت نداشتنت پیرشده عینک میزنه                            قابل توجه خانومای باردارکه خونریزی لکه بینی هماتوم وجفت پایین دارن استفاده ازپله وجاروبرقی ممنوع پیاده روی ونزدیکی ممنوع فقط ازتوالت فرنگی استفاده بشه وسعی کنن یبوست نگیرن که توتوالت زوربزنن تمامی دمنوش هاوادویه هابجزنمک ممنوع هلو خرمالووآناناس ممنوع تره جعفری کرفس وپونه ممنوع استراحت مطلق سعی کنن حمام نرن شیاف هم استفاده کنن و تاوقتی دکتراجازه ندادسرخودقطعش نکنن   انقدتوتاپیکاتون نوشتم خسته شدم گفتم اینجابنویسم همتون بخونیدانقدنگران نباشیدونپرسید

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ب نظر من سردہ

من کلی شور و شوقی هیجان دارم وقتی شب کنار هم هستیم مایلم هرشب باهم بگذرونیم حتی رابطه کامل هم نداریم.. در حد عقدی .. اما اون برای این سه روز پیش هم بودن بی میلی ازش میبینم و فور میگه خابم میاد و من اذیت میشم.. اخه تو عقد شنیدم خیلی باید هیجان باشه اما من ندارم و از طرف مقابلم نمیبینم

خودت بی میلی نشون ندادی؟اگه نه سرده وبه مشکل بر میخوری

نه.. ببین من اولش کلی شوق نشون میدم حس دارم اما اون تا شب ک شد و کنار هم خاستیم بخابیم میگه خیلی خابم میاد.. اونموقع من دیگه تمام حسم میره و میل من هم بااین حرفش خاموش میکنه و من جز اینکه میتونم بگم بخابیم دیگه هیچ حرفیم نمیاد اونم میل نشون نمیده میخابه 

من کلی شور و شوقی هیجان دارم وقتی شب کنار هم هستیم مایلم هرشب باهم بگذرونیم حتی رابطه کامل هم نداریم ...

تو دوران عقد مردا خیلی میلشون میکشہ 

شاید کار ھمسرتون سختہ و واقعا خستہ میشہ شایدم واقعا سردہ

10 سال ازت بزرگترہ؟؟

خدا بہ دلی کہ دریا باشہ کشتی میدہ
سرده مگه میشه تو عقد خیلی هیجان جنسی بالائهاون شب اول که میل داره عذر میخوام مشکلی از نظر ن ع و ذ و ...

اره خیلی زود انزالی داره.. میل جنسیش پایین میبینم شب که پیش هم هسیم هنوز کنار هم دراز نکشیدیم فور میگه خیلی خابم میاد و بااین حرفش تمام حس من خاموش میکنه و منم دیگه هیچ حرفی نمیتونم بهش بزنم و میگم بخابیم اونم میل نشون نمیده ک منم تایید و همکاری کنم باهاش چشماش میبنده میخابه.. دیگه باید چکار کنم.. 

فقط شب اول که بعد کلی وقت منو میبینه میگذرونه اونم خیلی زود انزالی.. ولی دوسه روز بعدش دیگه میل نمیبینم.. اخه طبیعیه تو نامزدی که واسه این دوسه روز پیش هم بودن اینطور بی میل رفتار کنه؟ 

تو دوران عقد مردا خیلی میلشون میکشہ شاید کار ھمسرتون سختہ و واقعا خستہ میشہ شایدم واقعا سردہ10 سال ا ...

بله بزرگتره ن اتفاقا کارش سخت نیس. تو این چند سال ک عقدیم همیشه همین مدل بوده 

بزار من بت بگم 

برای هر دلیلی تریا.  ک شروع میشه حتی برای زود انزالی... ولی بعد یه مدت بدن سرد میشه بی میل میشه زود انزالی میگیرن اگر تو این سن این مشکل داره کمی دیگه دچار مشکل میشه و حتی نمیتونه شروع کنه رابطه رو 

برای ترک سراغ قرص میرن ولی ترک نیست جایگزین و عوارضش بیشتر طبع متادون هم همونه و طرف بیحال عذرخواهی میکنم بیخیال اصلا مودی و حتی گاهی بیغیرت میشن

💵مشاوره رایگان راجب آنلاین شاپ و کسب و کار شما . 💵 هزینه: یه دعای کوچولو برام بکن
با خودشون صحبت کردین؟ رسم و رسوم خاصی دارین؟

چ صحبتی مثلا؟ ن رسم و رسوم خاصی نداریم.. گفتم که تا ۴ ۵ روز پیش هم میمونیم خونه همدیگه و جدا تو اتاق هم میخابیم اما برای این چند روز از لحاظ جنسی میل نمیبینم و فقط شب اول و شب های بعد میگه خابم میاد

اره خیلی زود انزالی داره.. میل جنسیش پایین میبینم شب که پیش هم هسیم هنوز کنار هم دراز نکشیدیم فور می ...

با اجازت تاپیکای قبلت نگاه کردم همسرت کاملا علائم اعتیادش مشهوده ببر یه هویی بدون اطلاع قبلی ازش تست اعتیاد بگیر یکی از نزدیکانم همسرش همین علائم داشت تو جیبش قرص متادون دید کاش همون  موقع ده سال پیش جدا میشد 

چ صحبتی مثلا؟ ن رسم و رسوم خاصی نداریم.. گفتم که تا ۴ ۵ روز پیش هم میمونیم خونه همدیگه و جدا تو اتاق ...

گفتم شاید رسوم خاصی هست که گفتین کامل ارتباط فیزیکی و جنسی ندارین

با خودشون درمیون بزارین قطعا صحبت کردن باعث میشه علت رو متوجه بشین و تلاش کنین برای بهبود وضعیت

اگر اینطور ادامه دار بشه شماهم رغبتتون از بین می‌ره و احساس بدتری تو دراز مدت پیدا میکنین که تبعات جدی برای زندگیتون بوجود میاره