2777
2789
عنوان

با بابام قهرم کیا با پدرشون مشکل دارن بیاین

| مشاهده متن کامل بحث + 289 بازدید | 44 پست
بستگی داره دعواتون سر چی بوده باشه، پدر واسه دخترش نفرین مرگ کنه خیلی دل آدم میشکنه مگه نمیگن دخترها ...

🙂ی بار قلبم درد گرفته بود حتی صدامم در نمیومد چندسال پیش نصف شب

ب زحمت زنگ زدم مامانم اومد بالا سرم ولی هرچی بابامو صدا کرد نبومد گفت حتما درساشو نخونده ...ده به خودش 🙂🙂

ای وای از اینکه کسی رو شبیهش میبینی.😭😭😭😭😭

من اون روز انگار قلبم ترک خورد و دیگه بند نخورد.اشکام میریخت و میخواستم دست اون اقا رو ببوسم تا یک هفته حالم طبیعی نبود😭

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

عزیزم قشنگم این روزای نوجوانی و اوایل جوانی که بگذره خیلی نظرت تغییر میکنه مطمئن باش

با این حرفا ک میگین بعدا دلت تنگ میشه فقط نمکه رو زخمم 

شما درحال مردن نبودین باباتون ک خودش کادر درمانه نیاد بالا سرتون بگه حتما درس نخونده ...ده ب خودش 

همه باباها ادم نیستن بعضیاشون فقط بچه پس انداختن مثل پدر من

ادمیزاده دیگه معصوم که نیست.گاهی تو عصبانیت یه چیزی میگیم که خودمون همون لحظه به خدا التماس میکنیم ح ...

اره ولی ن چند بار بگه اگر ی بار باشه اره، تا قبل مرگ خواهرم اصلا برام مهم نبود ولی ازوقتی ک رفته همه‌اش نفرینهاش تو گوشمه با اینکه خودشم زجه میزنه صداش میکنه نمتونم ببخشمش، ولی همه‌اش از خدا میخوام داغ منم رو هم رو دلش بذاره تا به دعا و نفرینش کامل برسه.

میگن نفرین پدر گیراست چطور دلش می‌اومد همچین حرفی رو بزنه. 

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
با این حرفا ک میگین بعدا دلت تنگ میشه فقط نمکه رو زخمم شما درحال مردن نبودین باباتون ک خودش کادر درم ...

ینی ما از دست پدرمون دلخور نشدیم ؟ اشک نریختیم ؟ فهر نکردیم؟ یا اونها معصوم و بی اشتباه بودن ؟ 

نه گلم قضیه این نیست شما الان نمیپذیری اولشم گفتم.اما بعدها به حرف امشب من حقیر میرسی 

علامه طباطبایی : ابد در پیش داریم،،،،،برای زندگی دیگران فرشته باشیم😇 نه شیطان😈 ، در پس هر مشورت و نظر ما پشت گوشی ها و در فضای مجازی یک انسان سرشار از احساس نشسته و یک زندگی واقعی داره که با یک جمله یا حتی یک کلمه ما ممکنه تصمیم مهمی بگیره ، سبب از هم پاشیده شدن یک زندگی 💣، از بین رفتن عشق یک زوج 💔، ساختن روزهای تلخ بچه های یک خانواده آسیب دیده 😭 نباشیم.ما نظری میدیم و رد میشیم و به زندگی خودمون میپردازیم یک انسان میمونه و تجزیه و تحلیل حرفهای ما....اشک ها ، شب بیداری ها و تصمیمات مهم.خداوندا مرا آن ده که آن به💫 
ینی ما از دست پدرمون دلخور نشدیم ؟ اشک نریختیم ؟ فهر نکردیم؟ یا اونها معصوم و بی اشتباه بودن ؟ نه گل ...

مشکل اینه شما فکر میکنین تمام ادم ها چون نسبت خونی باهات دارن باهات خوبن و دشمنت نیستن 

شما بابای خوبی داشتی خدا رحمتش کنه 

ولی دلیل نمیشه تمام پدرای دنیا ادم خوبی باشن 

پدر من خوبه تحصیل کردس اگه نبود مثل پدرایی میشد که دخترشونو میکشن 

شما نمیفهمین بابات ازت متنفر باشه یعنی چی 

اره ولی ن چند بار بگه اگر ی بار باشه اره، تا قبل مرگ خواهرم اصلا برام مهم نبود ولی ازوقتی ک رفته همه ...

وای ک بیشتر نمک میپاشن رو زخمم 

فک میکنن همه پدرا ادم خوبین 

کاش ی کم اینجا بقیه میتونستن درک کنن وضعیتمو🙂

اره ولی ن چند بار بگه اگر ی بار باشه اره، تا قبل مرگ خواهرم اصلا برام مهم نبود ولی ازوقتی ک رفته همه ...

خدا بهت صبر بده عزیزم.روحشون شاد

نفرین پدر گیرا هست اما قطعا و یقینا باعث فوت خواهر شما نیست.فراوان دیدم پدر و مادراییکه شبانه روز نفرین میکنن و بچه شون پیر هم شد.در اصل و حقیقت مطلب پیمانه عمر خواهرتون اون میزان بوده.حدیثی خوندم که انسان وقتی به دنیا میاد سه چیز براش مقدر میشه یکیش زمان مرگش هست.یعنی تقدیر قطعی.گاهی با صددقه ، عمل خوب ، دعا و...تغییر میکنه اما نه همیشه.یادتون باشه که شما خواهری و ایشون پدر ،داغ شما سنگینتر نیست

مشکل اینه شما فکر میکنین تمام ادم ها چون نسبت خونی باهات دارن باهات خوبن و دشمنت نیستن شما بابای خوب ...

متنفر نیست

وای ک بیشتر نمک میپاشن رو زخمم فک میکنن همه پدرا ادم خوبین کاش ی کم اینجا بقیه میتونستن درک کنن وضعی ...

گفتم من نمیگم پدرم کاملا ادم بدی بود ولی خیلی جاها نامردی کرد در حقمون و بعدشم ک نفربناش

همه‌ی پدر و مادرها خوب نیستن بعضیها نکشبدن نمیفهمن

چراغ ظلم ظالم تا ابد هرگز نمیسوزد... اگر سوزد...شبی‌سوزد، شبی دیگر نمی‌سوزد.بزنی...نتونه بزنه، می‌زنه...!
گفتم من نمیگم پدرم کاملا ادم بدی بود ولی خیلی جاها نامردی کرد در حقمون و بعدشم ک نفربناشهمه‌ی پدر و ...

درسته

واقعا پدر خوب نعمته که من نداشتم 

برا بقیه بهترین ادمه ولی از خانوادش بدش میاد

نمیدونم چجوری بهترین ادم برا فامیل و دوست و اشنا وقتی میاد تو خونه انقد با زبونش و کاراش خونمونو میکنه تو شیشه

خدا بهت صبر بده عزیزم.روحشون شادنفرین پدر گیرا هست اما قطعا و یقینا باعث فوت خواهر شما نیست.فراوان د ...

شاید باورت نشه ولی من بیشتر از پدرم و حتی مادرم سوختم. من فقط خواهرم رو از دست ندادم دوازده سال پیش پدرم مریض شد من دببرستانی بود خواهرم رفیقم شد مادرم شد پدرم شد من کل خانواده.مو از دست دادم

توی این سال من مردم ولی  اون روز ب روز بهنر شد.

پدر من بلاهایی س خواهرم اورد ک دشمن نمیاره. 

همین الان راحت خوابیده ولی منم ک با یادش بیدارم و پناه اوردم مجازی نمیتونم قبول کمم داغ اون بیشتز منه صرفا بخاطر اینکه پدرشه، پدر داشتیم ک بچه‌شم کشته. پدر منم با پنهون کردن مریضیش توی مزگ خواهرم نقص اصلی داشته چون عامل سرطانش همون مریضی بود ک پدرم ب ما داد

شاید باورت نشه ولی من بیشتر از پدرم و حتی مادرم سوختم. من فقط خواهرم رو از دست ندادم دوازده سال پیش ...

عزیزم شما هم باید از این غم و خودخوری کم کنی.چه از جنبه روانشناسی و چه اعتقادی دیگه باید به زندگی برگردی.غم از شیطانه...سعی کن ذهنت رو مدیریت کنی.براش خیرات بده و قران بخون این بیشتر به دردش میخوره تا غم شما...میدونی خواهرت هم راضی نیست و اذیت میشه ؟! منم چند داغ عزیز دیدم اما جلوی خودم رو میگیرم.به خودم اجازه نمیدم افسرده و غمگین بشم.نشخوار ذهنی نکن.واکاوی نکن که چی شد و چجوری شد.خودتو در اغوش خدا رها کن.ما همه مهمان کوتاه این دنیاییم.اینحا چشم بهم زدنی تموم میشه و وقت ما هم میرسه.ما به اونا میرسیم فقط این مدت حضور در دنیا درست زندگی کنیم همین....

پدرت رو ببخش تا قلبت سبک بشه