2777
2789
عنوان

همه چیز خوب بود اما

126 بازدید | 10 پست

امشب همه چیز خوب بود یکم حالم خوب بود اما بازم با حرفای بقیه بهم یادآوری شد که پوچم پوچ پوچ پوچ...

خالی از هر چیزی بی هدف بی رویا ...!

واقعا چرا زندم؟

من به هیچ دردی نمیخورم حتی زیبا یا اجتماعی هم نیستم ای کاش هرگز وجود نداشتم

دیگه خاطرات خوش اصلا یادم نمیاد آیا من در گذشته اصلا خاطره ای خوش داشتم یا نه؟

دیگه هیچی یادم نمیاد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

نیچه میگه مشکل ما ادما اینه که اومدیم تو این جهان یه چیزی بشیم حتما درصورتیکه باید لذت برد و تمومش کرد قرار نیس هممون مسی و رونالدو و فلان بازیگر یا خواننده باشیم متاسفانه خیلی شیوع پیدا کرده این مرض خود گوه پنداری هممونم درگیرشیم 

نیچه میگه مشکل ما ادما اینه که اومدیم تو این جهان یه چیزی بشیم حتما درصورتیکه باید لذت برد و تمومش ک ...

خیلی درست و زیباست اما هرچقدر هم بخوایم اینطوری فکر یا عمل کنیم بازم بقیه اون احساس ناکافی بودن رو القا میکنن هرچند که اون احساس درونی خود ماست اونا فقط یه یادآورن

میخوای یکم راجب مشکلی ک داری حرف بزنیم دورت بگردم؟

ممنون اما دوست ندارم با مشکلات و زندگی کسل کنندم شمارو هم آزرده خاطر کنم

فقط همین که زندگی بی فایده ای دارم

نه آینده ای که بهش دلخوش باشم و نه گذشته ای که دلگرم کننده باشه...

ممنون اما دوست ندارم با مشکلات و زندگی کسل کنندم شمارو هم آزرده خاطر کنمفقط همین که زندگی بی فایده ا ...

من خیلی دوست دارم بدونم و مطمئن باش به عنوان ی آدم بالغ وقتی چیزی رو بخوام درخواستشو ب شما میدم عزیزم و این یعنی حرف زدن با شما حال منو بد نمیکنه .

پس به اینش فکر نکن و اگر فقط مشکلت اینه ک ولش . از مشکلت بگو برام