2777
2789
عنوان

اداپالن پوستمو سوزوندددد

153 بازدید | 28 پست

بچها پوست من مثل اینسسسس غیرطبیعی سفید و خوشکله بعد یه جا خونده بودم اداپالن بزنین بهتر هم میشه اداپالن جون میده ب پوست لایه برداری میکنه و ... 

منم رغتم گرفتم زدم پوستمو سوزوندددد نابوددددکرد نابودددددد تمام صورتم کبودددد سوخته امگار اب جوش ریختنتن

سه روزه گذشت خوب نشدم میترسم بمونه راهکاری ندارید؟😭پوست من از ماست هم پررنگ تر بود خود برف بود بدون جوش و لک یکدستتتتت‌خوشگلللل حتی گونه هاممدهمیشه صورتی بود ب صورت طبیعی😭نمیدونم چرا گفتن لایه برداره پوست اب میره زیرش گوش دادم😭😭تروخدا راهکار بدین شده چندمیلیارد خرج کنم برگرده ب پوست قبل خودم خرج میکنم فقط راهکار بدینننن دارم دیوانه میشم این چ خریتی بود کردم از اون پوست معرکه این کردم خودمووو😭💔

ترمیم کننده بزن

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

ترمیم کننده بزن

هرکرمی بگی زدم عسل زدم ارد زدم زینک اکساید سرم ویتامین سی الفا هرچیییی بگییی زدم بهتر نمیشه اول خوب میشه باززز کبود میشه😭انقد قرمز و کبوده انگار کتک خوردم

چقدر زدی؟؟چقدر رو پوستت موند؟؟دکتر به من داد گفت اندازه ی عدس بزن لابد زیاد زدی

نه به مدت نیم ساعت اندازه نصف عدسس حتیییی 😭فقط ی قسمتای خیای کوچیک

اگزما داشتم قبلا پوستم حساسیتت نشون داد😭

دو سال به طور مداوم استفاده میکنم و کاملا راصی ام..چون نیم ساعت بعدش ضد آفتاب بی رنگ میزنم

پوست من اگزما داشتم از بچگی واسه همین حساس بودههه ولی صورتم هیچوقت ملتهب نمیشده فقط بدنم برا اگزما ناجور میشد 

خداروشکر که برای تو جواب داده

هرکرمی بگی زدم عسل زدم ارد زدم زینک اکساید سرم ویتامین سی الفا هرچیییی بگییی زدم بهتر نمیشه اول خوب ...

عسل و ویتامین سی چرا زدی خب

ترمیم کننده مرتب بزن اوکی میشه

ضدافتاب هم خوبه

کاربر قدیمی. [ هارمونی ] دستهايم را در باغچه مي كارم سبز خواهم شد كوچه اي هست كه در آنجاپسراني كه به من عاشق بودند، هنوزبا همان موهاي درهم و گردن هاي باريك و پاهاي لاغربه تبسم هاي معصوم دختركي مي انديشند كه يك شب او راباد با خود برد   من پري كوچك غمگيني را مي شناسم كه در اعماق اقيانوسي مسكن دارد دلش را در يك ني لبك چوبين  مي نوازد، آرام، آرام.    پري كوچك غمگيني كه شب از يك بوسه میمیرد و سحرگاه از یک بوسه به دنیا خواهد آمد

چیز طبیعی اصلا نباید میزدیهیییییچ کرمی جز ضدافتاب ترجیحا فیزیکال و ترمیم کننده نزن حتی شوینده هم نزن

وای من میشستمش با شوینده ویتامین سی داشت فکرکردم لابد بهتر میکنه