2777
2789

من چند روزی هست دچار حساسیت ذهنی شدم

بخدا شب و روز دارم دیوونه تر میشم

برای مثال مثلاً وقتی شلوار مشکیم رو گذاشتم تو سطل زباله قبل از اینکه بندازم تو سطل زباله، به دور کمر شلوارم که نگاه کردم یهویی نسبتش دادم به یکی از اعضای خانوادم!

الان دارم به این فکر میکنم که برو شلوار رو از تو سطل زباله بردار یه بار دیگه به دور کمرش نگاه کن

دیگه اتفاق بدی برای اون عضو خانوادت نمیوفته!

شما اگر اینجوری هستین تو رو خدا بگین راه حلش چیه من برگردم به گذشته طبیعی خودم؟؟؟؟؟

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

دیونه شدی

چ جوری دور کمرو ب ز شخص نسبت دادی بعد میگی دوباره نگاش کنم ک اتفاقی واسه نیفته

جایی نگو ک میگن خلی

پسر قشنگم از وقتی اومدی هر روز مامانی بهاره😍.مادر بودن حس عجیب و خاصیست. احساس میکنم قلبم جایی بیرون از سینه میتپد.                                 پسرم، مرد کوچکم، جهان برای من در تو خلاصه میشود💙💙💙   پسرم آرام دوستت خواهم داشت طوریکه هیچکس به جز خودت این حس مرا درک نخواهد کرد💙

وسواس فکری داری

منم اینجوریم

یه مکان هایی رو مشخص کردم مثلا میگم اون قسمت خونه بخوابم اتفاق بدی واسم میوفته

یا اون قسمت خونه بخوابم اتفاق خوبی میوفته

یا این کفشو اگه امروز بپوشم دعوا میکنم

باورت میشه همیشه ام همشون راست درمیان؟ چون تلقين میکنیم 

عنوان بزن دور کمر شلوارم شبیه صورت خواهرمه اگ نرف تو پر بازدید هرچی خواستی بگو😂

سمندون با موهای رنگ شده در دنیای موازی؛لطفا کامنت هامو با لحن تصویر پروفایلم تصور کنین تاثیر گذارتره