2777
2789
عنوان

صدای گربه

55 بازدید | 10 پست

سلام  چند وقته اطراف خونمون همش صدای گربه میاد اصلا هم بند نمیاد صداش امشب هم گربهه اومده تو حیاطمون در خونه باز بود خواب بودیم میخواست بیاد تو خونه رفتیم در حیاط و باز گزاشتیم بره بیرون نرفت از درخت رفت بالا باز هر کاری کردیم نرفت بیرون همونطور بالای درخت سرو صدا میکرد  

چند وقته خیلی گربه میبینم و خیلی صداشو میشنوم الانم اومده همینطور داره میو میو میکنه تازه صداش قطع شده چند وقت پیش هم خواب گربه دیدم اتاق من پشتش هم یه حیاط کوچیکه دیشب هم صدای گربه کامل توی اتاقم میومد کلا این چند وقت یا گربه میبینم یا صداشو میشنوم یا میاد تو خوابم  

به نظرتون معنی خاصی داره یا کسی براش همچین چیزی پیش اومده؟ 

عزیزم معنا و اینا خرافاته همش چرا میخوای بیرونش کنی؟

معناش فقط یعنی گشنشه بچه الهی بمیرم براش اومدن گربه لیاقت میخواد که شما نداشتید لابد چرا بهش غذا نمیدید اون بچه گشنس. بنظرم حای خرافات علمتونو بالا ببرید بهش غذا بدید ثوابم میکنی

شاید میخواد بچه بیاره

ذهنت درگیر میو‌ میو شده خواب دیدی

سلام زرافه‌ی بابا هستم. همیشه خودم رو دختری توی کوچه پس کوچه های ایتالیا تصور میکنم..مثل حمید معصومی نژاد دلم میخواد غرق بشم تو کافه هاشون.برنامه نویسم و رابطم با کامپیوتر خوبه(سوالی بود در خدمتم) مترجمم هستم و ساب کیدراما سیدراما میزنم. تایپم intj هستشو بشدت درونگرا.در کل آدم وطن پرستی هستم.متاسفم که برای حال بدتون فقط میتونم بگم "ای بابا".. تا اینجا اومدی دلت خواست برای منم صلوات بفرست و بگو تا منم دعات کنم🩷

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

عزیزم معنا و اینا خرافاته همش چرا میخوای بیرونش کنی؟معناش فقط یعنی گشنشه بچه الهی بمیرم براش اومدن گ ...

چه ربطی داره اول متن رو کامل بخون بعد بگو  گفتم توی خوابم هم زیاد میبینم یا سره راهم بیرون همه جا گربه میبینم این گربه نگفتم هر شب میاد خونه ما که الان نصفه شبی اومده بحث گشنگیشون نیست که بعدشم براش غذا هم گزاشتم نرفته  

شاید میخواد بچه بیارهذهنت درگیر میو‌ میو شده خواب دیدی

نه نر بود فکر کنم کلا این چند وقته گربه زیاد میبینم نمیدونم چرا هر جا میرم یا تو خونه یه گربه به پستم میخوره

چه ربطی داره اول متن رو کامل بخون بعد بگو گفتم توی خوابم هم زیاد میبینم یا سره راهم بیرون همه جا گر ...

اگه سرراهت هم میان چون گربه ها انرژی مثبت رو حس میکنن و جذب میشن چون خود‌گربه ها انرژی بالایی دارن سعی کن زیاد از راه اینجور چیزا مثل اینکه معنای خوابو یا معنای گربه پیش نری دانشجوی دامپزشکی هستم برادهمین میگم سعی کن از راه علمی ببینی موضوعو عزیزم خواب هم شاید چون گربه زیاد میبینی بهرحال تو ناخوداگاه ادم هست شاید واسه همین خواب میبینی فداتشم دمتم گرم که براش غذا گذاشتی اونجا حس امنیت میکنه🫶🏻

اگه سرراهت هم میان چون گربه ها انرژی مثبت رو حس میکنن و جذب میشن چون خود‌گربه ها انرژی بالایی دارن س ...

منم همین برام سوال بود مرسی از راهنماییت عزیزم جوابم رو گرفتم🙏🏻🌸

منم همین برام سوال بود مرسی از راهنماییت عزیزم جوابم رو گرفتم🙏🏻🌸

قربونت بشم فکرکردم با گربه ها مشکل داری میخوای بیرونشون کنی برا همین یکم تند برخورد کردم اول معذرت میخوام🥹❤️خیلی حساسم رو حیوونا هواشونو داشته باشین روزای سرد

قربونت بشم فکرکردم با گربه ها مشکل داری میخوای بیرونشون کنی برا همین یکم تند برخورد کردم اول معذرت م ...

نه اتفاقا من همه حیوانات رو دوست دارم به جز مار  فقط برام سوال بود  

اونا هم مثل ما زندگی خودشون رو دارن چرا باید بهشون آزار برسونیم خودم هم یه اردک و یه سگ دارم

نه اتفاقا من همه حیوانات رو دوست دارم به جز مار فقط برام سوال بود اونا هم مثل ما زندگی خودشون رو د ...

الهیی حواست باشه سگ بلایی سر اردک نیاره

🥹مار هم خیلی خوبهه ولی خب ترسناکه  برا اکثریت طبیعیه ترس ازش

الهیی حواست باشه سگ بلایی سر اردک نیاره🥹مار هم خیلی خوبهه ولی خب ترسناکه برا اکثریت طبیعیه ترس ازش

نه محل نگهداریشون از هم دوره همو نمیبینن😂 مار عکسش هم ببینم میترسم