2777
2789
عنوان

بیشعور دفعه دومشه بهم میگه چاق

| مشاهده متن کامل بحث + 2153 بازدید | 182 پست
گوش نکن حرف کسی. ولی ورزش کن عضله هات بیشتر شن و خوش فرم تر شی

ورزش که اره خیلی هیکلم خوبه ولی دیگه دوست ندارم از این پر تر شم

لطفا خارج از موضوع تاپیکم کامنت نامربوط نزارید ممنونم

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

ورزش که اره خیلی هیکلم خوبه ولی دیگه دوست ندارم از این پر تر شم

نه منظورم اینه چربی یکم ازدست بدی عوضش عضله بسازی.  اینجوری.  هرچند همین جوری هم خوبی

آقایون سایت برادرای من درسته که شما دست فرمون خفنی دارین ولی خواهشا درست برونین.  به همدیگه رحم کنین به بچه ها پیرمردها و پیرزن هاکه از خیابون رد میشن. فکر کنین نزدیکان خودتونن.به اونایی که یهو میپیچین جلوشون به اون بدبختیکه از همه جا بی خبر از روبرو میاد.  بعضی از خودروسازها بهمون رحم نمیکنن لااقل خودمون به خودمون رحم کنیم.  خیلی  زیاد شده این راننده هایی که زیگزاکی و خطرناک می رن.  دیگه دلخوشیمون یه مسافرته تو این اوضاع.   اونم باید هی تصادف ببینیم هی نگران جونمون باشیم؟  انصاف داشته باشین رحم کنین شما رو به هرکی اعتقاد دارین.

نه منظورم اینه چربی یکم ازدست بدی عوضش عضله بسازی. اینجوری. هرچند همین جوری هم خوبی

اره دقیقا عضله ایش کردم فقط ترسم اینه صورتم لاغر شه 

شما خودت قد و وزنت چنده

لطفا خارج از موضوع تاپیکم کامنت نامربوط نزارید ممنونم

استارتر فقط متاسف شدم برا همسرت 

ملت میرن هزینه میدن به این اندام برسن😐

بعد این دنبال چوبه

فقط من اینو میدونم مردا تو بلوغ یه افکاری از تیپ  بدنی که جذابه براشون رفته تو مخشون فایده هم نداره تا ابد همون تو ذهنشونه

استارتر فقط متاسف شدم برا همسرت ملت میرن هزینه میدن به این اندام برسن😐بعد این دنبال چوبهفقط من اینو ...

این از اول اندام خواهراشو دوست داشت، بخدا سینه ندارن باسنم ندارن حتی رونم ندارن 

مثلا خیلیییییی کم تو حرفاش از دهنش میپرید که اندام اسکینی دوس داره ولی الان راهو بی راه میگه

خدایا به من صبری عطا فرما نزنم دهن بعضیا را سرویس کنم🤨😑

😐😐😐

یادمه اوایل ازدواج در ماشینو قفل میکرد میگفت خوشگلی میترسم کسی بیاد برات مزاحمت ایجاد کنه، حالا درسته از کارش خوشم نمیومد و دعوا میکردم تا درست بشه ولی الان یهو از این طرف بوم افتاد تخریب میکنه🫣

😐😐😐یادمه اوایل ازدواج در ماشینو قفل میکرد میگفت خوشگلی میترسم کسی بیاد برات مزاحمت ایجاد کنه، حال ...

یادش میدن شک نکن 

از طرفی هم دیگه بدست آورده تو را تمام و کامل خیالش راحته 

از طرف دیگر  هم از ترس از دست دادنت تخریب میکنه

این از اول اندام خواهراشو دوست داشت، بخدا سینه ندارن باسنم ندارن حتی رونم ندارن مثلا خیلیییییی کم تو ...

آره میگم تو بلوغ افکارشون شکل گرفته 

خب چون خواهراشو دیده همش و احتمالا هم پسر سر و سنگینی بوده تجربه ها مختلف نداشته میگه حالا اسکینی چیه تو خیالاتش

همسر منم عاشق باسن بزرگه و از قضا هم خواهرانش همه طاقچه دار🤣

آره میگم تو بلوغ افکارشون شکل گرفته خب چون خواهراشو دیده همش و احتمالا هم پسر سر و سنگینی بوده تجربه ...

اره با کسی دوست نبوده و معیار براش خواهراش بودن 💔

🤣🤣🤣خدایش اون طاقچه را منم دوس دارم