2777
2789

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

عزیزم،خودت برو خب با بچه هات

خواهرم مجرده ماشینم داره ولی ما رو جایی نمیبره حقم دارن خب وظیفه ای ندارن که 

شوهرمم هر هفته دلش میخواد تنها باشه ما رو میگه برید خونه بابات بمونید شبم نیاید 

تا خودش استراحتشو بکنه 

اونجام همش خجالت زده م بچه هام اذیت میکنن همش باید دنبالشون باشم شبا نمیخوابن کسی هم حوصله شونو نداره بدغذان 

خلاصه که خیلی خستم 

منم نمیبرن از بعد ازدواج جایی نرفتم حتی بچمم پارک نمیبره زیاد همش بهونه میکنه هوا سرده هوا گرمه

این همش بهانه های چرت و پرتومیاره در طول هفته تفریحات خودشو داره آخر هفته ها که تهطیله ما رو جایی نمیبره به خدا خستم امروز از صب گریه کردم .یه هفته بود قول داده بود امروز ببره یه چیزی که لازم داریم بخریم بعد گفت بچه ها رو بدار خونه مادرت بریم 

مادرو خواهرم امروز تولد دعوت داشتن گفتم اونا امروز باید برت جایی اینم گرفت خوابید تا ساعتی که اون مغازه بست 

فقط سرویس گرفت خورد و خوابید الانم چون تو روز خوابیده هوابش نمیبره میخواد دیر بخوابه باز فردا هم همین روال 

من تا این یکی دنیا نیومده بود با اون یکی میتونستم بریم بیرون پارک میبردمش اینا ولی این یکی شیطونه کنترا جفتشون خطرناکه بیرون از خونه

این همش بهانه های چرت و پرتومیاره در طول هفته تفریحات خودشو داره آخر هفته ها که تهطیله ما رو جایی نم ...

میفهممت منم تنهایی بیرون نمیرم هم تنبلیم میشه هم بهم نمیچسبه دوس دارم شوهر ببره بگردونه بخندونه یه چیزی بخره با بچه بازی کنه منم شانس نیاوردم از سر کار که میاد میره خونه مامانش هر روز هر روز خدا روزای تعطیل به مامانش صبحا زنگ میزنه نزدیک یک ساعت تلفنی حرف میزنن باز بعد از ظهر میره خونشون وقتیم میاد میگه شبه الان کجا بریم تاریکه سرده

خدا پسراتو حفظ کنه ولی چن بار تنهایی بری بیرون عادت میکنی ولی باید مواظب باشی خیلی همسایمون دوتا پسر مثل شما داشت خیلی بلا بودن از بیرون برمیگشتم یکیشون قلاب گرف اون یکی رفت بالا از پیش نرده ها بیاد خیلی کارای خطرناک میکردن 

خدا پسراتو حفظ کنه ولی چن بار تنهایی بری بیرون عادت میکنی ولی باید مواظب باشی خیلی همسایمون دوتا پسر ...

هر روز تنهایی از پیش دبستانی برمیگردیم انقد داستان دارن که راه ده دیقه ای رو پنجاه دیقه ای میایم کوچیکه هم تا میذارمش زمین مسخواد شیطونی کنه اون یکی آروم راه میره 

کوچسکه میخواد بیاد بغل کمرم له میشه تا برسم خونه 

خب بهش نمیگی نرو ما رو ببر؟

میگم میگه باشه یه روز دیگه کار دارم نامزدی خوب بود میرفتیم دور دور یک شب برمیگشتیم الان فک میکنم خرش از پل گذشته برا همین اهمیت نمیده زیاد نه به رخت و لباس نه به بیرون رفتن و

..

میگم میگه باشه یه روز دیگه کار دارم نامزدی خوب بود میرفتیم دور دور یک شب برمیگشتیم الان فک میکنم خرش ...

ای خدا 

ولی تا یکی داری میتونی بریا خودتو حبس شوهر نکن 

من دوتان شیطونم هستن 

هر روز تنهایی از پیش دبستانی برمیگردیم انقد داستان دارن که راه ده دیقه ای رو پنجاه دیقه ای میایم کوچ ...

آره بابا بغل گرفتن سخته من بیشتر از 10 دقیقه نمیتونم کمرم میشکنه چن کیلوعه پسر دو سالت؟ پوشک سایز چند میگیری؟ رو بسته سایز 4 نوشته تا 17 کیلو میخوام ببینم کی میشه 17 کیلو چن ماهگی