2777
2789
عنوان

بیاید برنامه ریزی و ملاک هام واسه آینده و ازدواج

| مشاهده متن کامل بحث + 171 بازدید | 30 پست
ایشالله آرزو به دل نمونی هیچوقت

مرسیییی

😍😍😍😍

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
دقیقااا😁😁ولی اینو گفتم که بگم من آدم اونطوری نیستم دیدی میگن پر توقع نه من آرامش میخوام چرا منم ت ...

عزیزم چه خوبی تو❤️ماشالله بهت

مواظب باش حیف نشی

موقع انتخابت چشم وگوشت وبازکن عجله نکن مشورت کن

ملاک ومعیار های مهم داشته باش❤️

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

۱۳ سالته؟😑

نهههه😐😁

⚘ قَسَمِت میدم صلوات برام بفرست به حاجتم برسم  اگه فرستادی  خدا حاجت روات کنه ⚘ اگه راهی واسه حاجت روایی داری و خودت امتحانش کردی حتما تو یکی از تاپیکام برام بنویس  دعات میکنم 
عزیزم چه خوبی تو❤️ماشالله بهتمواظب باش حیف نشیموقع انتخابت چشم وگوشت وبازکن عجله نکن مشورت کنملاک وم ...

حتماااا

عزیزییی😍😍

حتمااااعزیزییی😍😍

مواظب خودت و قلب مهربونت باش❤️

دردی‌که‌انسان‌را‌به‌سکوت‌وامیدارد،بسیارسنگین‌تراز دردیست‌که‌انسان‌رابه‌فریادوامیدارد...انسان‌ها‌به فریادهم‌میرسند،نه‌‌به‌سکوت‌هم...!

امیدارم به اون زندگی که مدنظرته برسی🌱

ولی باید در نظر داشته باشی که همیشه همه چیز ایده‌آل نیست‌.

زندگی روزای تلخ هم زیاد داره‌ و بحث و اختلاف هم تو همه‌ی روابط هست.

اگر بخوای با این ذهنیت وارد زندگی مشترک بشی با اولین بحث ذوقت فروکش می کنه و دیگه مثل قبل نمیشی.

پس از قبل این پیش زمینه و آگاهی های لازم رو داشته باش.

اینکه این زندگیه حقیقیه نه رمان، نه فیلم نه هیچ چیز دیگه ای.

کاش میدونستم آخرین‌ غروبه، شهرمون جنگه خیابونا شلوغه، دستت تو دستم می دویدیم تو کوچه که ازم گرفتنت با یه گلوله...🕊🩶 برای شادی روح خواهران و برادرانم به آسمان با چشمان گریان می خندم.

مواظب خودت و قلب مهربونت باش❤️

مرسیییی😍😊😊

الکی نگومشخصه زیر ۱۸ ایتروخدا نیا سایت یا کم بیا اینطوری دبیرستانم پاس نمیکنی چه برسه پزشک شی

گلم مگه 

آرزو کردن سن داره ؟

شما درست میگین هنوز ۱۸ کامل نیستم 

ولی خیلی تلاش می‌کنم 😊

خیلی درس میخونم      خدا منو میبینه  😊  

حالا یذره به سرم زد این تاپیک بزنم 

اشتباه کردم تاپیک زدم 🥺  

😂😂 تو هم رفتی توی این فکرا هوایی شدی نصف شبی😂

🤣🤣🤣

🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

امیدارم به اون زندگی که مدنظرته برسی🌱ولی باید در نظر داشته باشی که همیشه همه چیز ایده‌آل نیست‌.زندگ ...

دقیقا دقیقا 

حرفتون حقه زندگی بالا و پایین داره 

باید ساخت  😊

شما لطف دارید 🌹

گلم مگه آرزو کردن سن داره ؟شما درست میگین هنوز ۱۸ کامل نیستم ولی خیلی تلاش می‌کنم 😊خیلی درس میخونم ...

فهمیدی چی گفتم اصن؟

کی به ارزوت گیر داد😑

میگم این سایت بیچارت میکنه کم بیا اگه واقعا هدف داری

دور گوشیو خط بکش

تمام