2777
2789
عنوان

پوشش مهمونی و جاری مریضم

| مشاهده متن کامل بحث + 3044 بازدید | 117 پست
خب وقتی می‌دونی خوشش نمیاد چرا شوخی می‌کنی یا با اون سیگار میکشی؟ مسئله مرگ و زندگیه مگه؟ با برادرشو ...

عزیزم میگم شوهرش باهام شوخی می‌کنه

بعدم گفتم که اصلأ در حد معمولیه

من دو سال تمام بیهوده یه مسیر طولانی رو برای درمان حضوری پسرم می‌رفتم که بی نتیجه بود.😔 الان  19 جلسه گفتاردرمانی آنلاین داشتیم و خودم تمرین میگیرم و کار میکنم. خدارو شکر امیرعلی پیشرفت زیادی داشته 😘

اگه نگران رشد فرزندتون هستین خانه رشد  عالیه. صد تا درمانگر تخصصی داره و برای هر مشکلی اقای خلیلی بهترین درمانگر رو براتون معرفی میکنن من از طریق این لینک مشاوره رایگان گرفتم، امیدوارم به درد شما هم بخوره

برادرشوهر ک تقریبا محرمه.جاریت حتما مقید و مذهبیه.خب بخاطرش یکم مراعات کن چاره ای نیست.مثلا شلوار بپ ...

تقریبا محرمه😐😐😐؟؟؟فتوایِ جدیده ما خبر نداریم؟

به نام خدایی که🍂 قیمت دیدارش مرگ است 🥀                                                                                                           ❌️درخواست دوستی قبول نمی کنم❌️                 

سوال پرسیدی جواب دادمبنظرم زیاد محل برادر شوهرت نذازدرضمن بهش‌بگو‌ ابن‌چه‌حرفیه بهت زده چقدرر بیشعور ...

آهان آره عزیزم نفهمیدم منظورت رو

سر این حرفش خیلی داستان داشتیم با هم

ولی خب مادرشوهرم وساطت کرد

شوهر خودش باهام شوخی می‌کنه. چی کار کنم

سنگین تر باش. شاید اون شوهرشو میشناسه بعد فک میکنه تو داری پا میدی

هيچ کس نميتواند به عقب برگردد و از نو شروع کند.اما همه مي توانند از همين حالا شروع کنند و پايان تازه اي بسازند
شوهر خودش باهام شوخی می‌کنه. چی کار کنم

من بودم یکبار دیگه شوخی‌میکرد همونجا بهش میگقتم شوخی‌نکن آخه خانومت هرجا میشینه منوبد کرده بمن‌میگه خراب

جلوی‌خانومشم‌میگفتم 

به شب نشینی خرچنگ های مردابی چگونه رقص کند ماهی زلال پرست

استارتر جاریت هم تاپیک زده بود می‌گفت یک جاری دارم 

شان و شعور ارتباط جمعی بلد نیست یک نیم تنه کرده تنش 

با یک شلوار تنگ کل برجستگی هاش ریخته بیرون 

خجالت هم نمی‌کشه 

همه حق بهش دادند 

اینجا هم همه به تو حق میدن 

فکر کنم تقصیر جاری اونیکیتون باشه که سکوت کرده 

تقریبا محرمه😐😐😐؟؟؟فتوایِ جدیده ما خبر نداریم؟

نه.منظورم اینه غریبه نیست.البته منظورم عزیزان مقید و مذهبی نیست اونا فرق دارن حجاب دارن خب همیشه.

برای سلامتی و عاقبت بخیری دخترای گلم یه صلوات مهمونم کنید.ممنونم