2777
2789
عنوان

تاپیک زدم کسی بهش برنخوره

| مشاهده متن کامل بحث + 278 بازدید | 25 پست
به شدت موافقمیه موردم جا انداختی که میگن اونایی که خوشبختن یا شانس دارن یا ببخشید خرابن!!!بعدم بهشون ...

دقیقا 

اگر شانسی باشه که کل فلسفه دنیا میره زیر سوال 

زندگی اصلا راحت نیست منتهی بعضیا فک میکنن بقیه بنابر شانس و... حالشون خوبه نمیدونن پشت اون حال خوب چقدر تلاش و زحمت و مسئولیت بوده 

کاملا مثل بچه اییه که هرچی بیشتر براش وخ بذاره، ثمره بهتری بهت میده 

بچه یه چیزی تو دلم مونده نگم میترکم😍

جاریمو بعد مدت‌ها دیدم، انقدرررر لاغر شده بود که شوکه شدم! 😳

پرسیدم چی کار کرده تونسته اون لباس خوشگلشو بپوشه تازه دیدم همه چی هم می‌خوره!گفت با اپلیکیشن "زیره" رژیم گرفته 
عید نزدیکه و منم تصمیم گرفتم تغییر کنم. سریع از کافه بازار دانلود کردم و شروع کردم، تازه الان تخفیف هم دارن! 🎉

شما هم می‌تونید با زدن روی این لینک شروع کنید

تک تک حرفای شما رو باید با طلا نوشت ولی این حرفا باید توی مغز یه عده فرو بره که متاسفانه دقیقا توی م ...

واقعا کاش همه (اول خودم). اینا رو متوجه بشیم 

ی وقتایی طرف توضیح میده هزارتا انتخاب اشتباه پشت همدیگه داشته 

مثلا با ی آدم داغون ازواج کرده، خودش نه درسی خونده نه مهارتی نه کاری، توو اوج نداری و... بچه دار شده، هر روز جلوی بچه دعوا و کتک کاری 

یکی دو تا ش قابل قبوله منتهی نه هزارتا 

تهش برای همه ش بهونه داره، بابام مجبورم کرد. شوهرم مجبورم کرد، مادر شوهرم مجبورم کرد 

انگار هیچ اختیاری نداره و همش مجبور بوده 

نمیشه که 

کاملا منطقی و درست گفتی من ۱۶ سالمه خیلی تو خونمون مشکلات داریم اما اینو می‌دونم ازدواج راه نجاتم نی ...

ببین اکثرمون توو خونواده هایی بزرگ شدیم که سلامت روانی نبوده 

اصلا نمیدونن چی هست 

حتی خودم از اونایی هستم که کلی دعوای مامان بابام رو دیدم حتی هنوزم که متاهلم میرم خونه مامانم، شاهد دعواشون هستم 

منتهی به قول شما ازدواج بدترین واکنش به این دعواها هست

با بدبختی درس خوندم، روستامون دبیرستان نداشت مامانم توو برف و سرما تا سر خیابون باهام میومد که تاکسی بگریم تا شهر (قشنگ شبیه فیلمای قدیمی) 

بابام اون موقع که جوون بود و ما بچه بودیم واقعا 24 ساعته کار می‌کرد 

اگر قرار به بهونه باشه من یکی از کسایی هستم که تا صبح میتونم بهونه بیارم، اما خب این رو مطمئنم توو هر شرایطی تلاش حرف اول و آخر رو میزنه 

حتی زندگی آدم های موفق رو نگاه کنی (بجز داستان های الکی در موردشون) هممممه شون حتی توو اوج شهرت هم دارن تلاش میکنن 

الان یه تاپیکم به شدت دارم بحث میکنم سرع همین موضوع

برات آرزوی موفقی میکنم

چون اگر کسی نخواد این موضوع ور متوجه بشه، تا صبح براش منطق بیاری باز حرف خودش رو میزنه 

واقعا کاش همه (اول خودم). اینا رو متوجه بشیم ی وقتایی طرف توضیح میده هزارتا انتخاب اشتباه پشت همدیگه ...

دقیقا 👌👌👌

تمام حرفاتون درسته 

خیلی خیلی حرف هست که باید گفته بشه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
واقعا کاش همه (اول خودم). اینا رو متوجه بشیم ی وقتایی طرف توضیح میده هزارتا انتخاب اشتباه پشت همدیگه ...

دقیقا 👌👌👌

تمام حرفاتون درسته 

خیلی خیلی حرف هست که باید گفته بشه 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
ببین اکثرمون توو خونواده هایی بزرگ شدیم که سلامت روانی نبوده اصلا نمیدونن چی هست حتی خودم از اونایی ...

دقیقا همینطوره 

میتونم بپرسم شما الان به کجا رسیدین؟

یعنی شغل شما و همسرتون چیه ؟ و الان که تلاش کردید و بعد ازدواج کردین رضایت از زندگیتون دارین؟

دقیقا همینطوره میتونم بپرسم شما الان به کجا رسیدین؟یعنی شغل شما و همسرتون چیه ؟ و الان که تلاش کردید ...

نمیگم منم به جا مهمی رسیدم 🤣 در کل قصدم خود تعریفی و اینا نبود 

با همسرم بحث و اینا دارم اما راضی ام

منم کلی آسیب روانی و مشکلات رفتاری دارم چون سلامت روان اکثرمون مشکل داره اما  

خودم و همسرم دکتری داریم و جفتمون توو شهرک صنعتی کار می‌کنیم هر دو هم کارشناس تحلیل بازار هستیم  

قطعا آدم هایی که شغل و کار و تلاششون بیشتر از من بوده زیادن، تو رو خدا حرفم رو تعریف و تمجید از خودم برداشت نکنید 

ی دوستی دارم مامان باباش سواد ندارن و توو روستا بزرگ شده منتهی خودش و خواهراش پزشک هستن و بسیار پر تلاش حتی ازدواج ناموفق هم داشت اما بعد طلاقش رفت کانادا و الان سال هاست با شرایطی که هرکسی بود خودش رو میباخت، کانادا داره زندگی میکنه